ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ: (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-20:00) 2310650551 και 2310650553
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ: Με Ηλεκτρονικό Καλάθι (δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα)
ΕΠΙΛΕΞΤΕ: Είδη γάμου και είδη βάπτισης - βαπτιστικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ: Σε όλη την Ελλάδα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο, Γερμανία, Αμερική, Αυστραλία, Εξωτερικό!

Είστε στην κατηγορία » υποκατηγορία:

ΑΡΧΙΚΗ » ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ » Προσκλητήρια Βάπτισης Οικονομικά

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ - ΘΕΜΑ: ΚΟΡΩΝΑ ΚΩΔ: BD19/1-EM

Προσκλητήριο βάπτισης δίπτυχο με παράθυρο κορώνα, με μία εκτύπωση laser. Στην κορώνα που φαίνεται από το παράθυρο μπορούμε να εκτυπώσουμε είτε την ημερομηνία της βάπτισης είτε το όνομα του μωρού ή οποιοδήποτε σλόγκαν θέλετε.
Συνοδεύεται από φάκελο με χάρτινη αυτοκόλλητη κορώνα, η οποία είναι προαιρετική.
Τα γραφικά εκτυπώνονται μαζί με τα κείμενα και μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα που θέλετε
Διαστάσεις: 15,50Χ15,50 cm

Αν θα κάνετε τραπέζι μετά το μυστήριο και δεν θέλετε να παρευρεθούν όλοι οι καλεσμένοι σας, μπορούμε να σας τυπώσουμε το κείμενο της δεξίωσης σε όσα προσκλητήρια μας ζητήσετε και στα υπόλοιπα όχι, χωρίς επιπλέον κόστος.

Ζητήστε μας δείγμα από το προσκλητήριο.

Επιλέξτε κωδικούς κείμενων, γραμματοσειράς και χρώματων γραμμάτων και γραφικών από τα διαθέσιμα στις εικόνες και συμπληρώστε τα στην Φόρμα Παραγγελίας Προσκλητηρίων δίνοντας κλικ εδώ.
Αν θέλετε δικό σας κείμενο συμπληρώστε το στην Φόρμα Παραγγελίας Προσκλητηρίων.

Μετά την τελική επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, εμείς θα δημιουργήσουμε το δικό σας δοκίμιο και θα σας το στείλουμε στο mail σας. Εσείς πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά το δοκίμιο και να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλαγές ή διορθώσεις που θέλετε να κάνουμε. Στην περίπτωση αυτή θα σας στείλουμε νέο δοκίμιο μέχρι να μας δώσετε την τελική σας έγκριση. Μετά την έγκρισή σας, θα προχωρήσουμε στην εκτύπωση και στην παράδοση των προσκλητηρίων στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

Στην τιμή που βλέπετε παρακάτω συμπεριλαμβάνονται οι φάκελοι, η αποστολή δοκιμίων με email και ο Φ.Π.Α.

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα διακοσμητικά φακέλων, η φακελοποίηση των προσκλητηρίων (0,15 λεπτά/τεμ.) και το κόστος της εκτύπωσης των κειμένων, το οποίο προστίθεται εφάπαξ στη συνολική τιμή των προσκλητήριων και μπορείτε να το δείτε αναλυτικά παρακάτω.

- Αν επιλέξετε από 1 έως 250 τεμάχια, το εκτυπωτικό κόστος είναι 25,00 € για όλα τα προσκλητήρια.
- Αν επιλέξετε πάνω από 250 τεμάχια, το εκτυπωτικό κόστος είναι 25,00 € μέχρι τα 250 τεμάχια συν 0,12 λεπτά για κάθε επιπλέον τεμάχιο μετά τα 250.
- Αν θελήσετε εκτύπωση με απλά ανάγλυφα γράμματα, το εκτυπωτικό κόστος είναι 79,00 € από 1 έως 100 τεμάχια. Για κάθε επιπλέον τεμάχιο μετά τα 100, προστίθενται 0,29 λεπτά ανά τεμάχιο.
- Αν θελήσετε εκτύπωση με glitter ανάγλυφα γράμματα, το εκτυπωτικό κόστος είναι 89,00 € από 1 έως 100 τεμάχια. Για κάθε επιπλέον τεμάχιο μετά τα 100, προστίθενται 0,35 λεπτά ανά τεμάχιο.
- Καρτελάκια δεξίωσης: 0,16 λεπτά το τεμάχιο + την εκτύπωση laser 25.00 € ανά πλευρά μέχρι 500 τεμάχια.

0,25 λεπτά ανά τεμάχιο το χαρτονένιο διακοσμητικό
0,15 λεπτά για φακελοποίηση των προσκλητηρίων

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν όλες τον Φ.Π.Α.

Για περισσότερες επιλογές (π.χ. ανάγλυφες εκτυπώσεις, αλλαγή οικογενειών, αρωματικές εκτυπώσεις κλπ), καθώς και για την επιλογή του κειμένου και της γραμματοσειράς του προσκλητηρίου σας ενημερωθείτε από το μενού «Κείμενα προσκλητηρίων και Γραμματοσειρές»

Λόγω του ότι τα προσκλητήρια δημιουργούνται κατόπιν παραγγελίας με τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απαραίτητη η προκαταβολή του 50% από το συνολικό ποσό της παραγγελίας. Μετά την κατάθεση της προκαταβολής και την τελική έγκριση του δοκιμίου του προσκλητηρίου σας, τα προσκλητήριά σας θα σας παραδοθούν το αργότερο μέσα σε 10 ημέρες.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο χώρο που θα μας υποδείξετε. Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας, καθώς και για τους τρόπους πληρωμής στα μενού “Αποστολές” και “Πληρωμές”.

Για πρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: 123mpomponieres@gmail.com ή στα τηλέφωνα: 2310-650.551 και 2310-650.553


Τιμή: €0,79