ΓΑΜΟΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ - ΚΩΔ: MPO-2761

1,12 
+

Το είδος διατίθεται ανά 1 .

  • Pinterest

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΑΜΟΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ – ΚΩΔ: MPO-2761
Μπομπονιέρες γαμοβάπτισης κουτί τσαντάκι με εκτύπωση.
Περιλαμβάνουν:
- ένα χάρτινο τσαντάκι (12Χ11 εκατ.) με εκτύπωση ψηφιακή (τα γραφικά και τα χρώματα αλλάζουν, μπορούν να γίνουν ασορτί με προσκλητήριο της επιλογής σας ή με οποιοδήποτε άλλο θέμα. Ονόματα θα εκτυπωθούν αυτά που θα μας υποδείξετε).
- μια κορδέλα σατέν 6mm διπλής όψης
- μια κορδέλα οργαντίνα 9mm με σατέν ρέλι
Οι μπομπονιέρες περιέχουν 5 κουφέτα αμυγδάλου ή 7 piccolino τυλιγμένα σε τούλι περιτύλιξης

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε δείγμα.

Η τιμή αφορά την μία ολοκληρωμένη μπομπονιέρα μαζί με τα κουφέτα και μαζί με το κόστος της εκτύπωσης και συμπεριλαμβάνει τον ΦΠΑ.

Για ακόμα φθηνότερη τιμή, μπορείτε να επιλέξετε να κατασκευάσετε μόνοι σας τις μπομπονιέρες σας, ζητώντας μας να σας στείλουμε μόνο τα υλικά που θα χρειαστείτε μαζί με ένα έτοιμο δείγμα.

Παρακαλούμε δώστε έγκαιρα την παραγγελία σας 2-3 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία παράδοσης που επιθυμείτε. Λόγω παραγωγικής διαδικασίας, το χρονικό αυτό διάστημα είναι απαραίτητο για τη σωστή και έγκαιρη κατασκευή των μπομπονιέρων. Για επείγουσες περιπτώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email.

Για να κάνετε παραγγελία σε μπομπονιέρες μπορείτε είτε να κάνετε ηλεκτρονικό καλάθι ή να μας δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά τις ώρες και τις μέρες που αναφέρονται στο μενού “Επικοινωνία – Διεύθυνση – Ώρες”.

Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, μετά την καταχώρησή της θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρίας μας για να συνεννοηθείτε για τους χρωματικούς συνδυασμούς που θέλετε να έχουν οι μπομπονιέρες σας και για τυχόν άλλες διευκρινήσεις, καθώς και για να σας ενημερώσει για όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες και για τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής και για τα γενικά κόστη των αποστολών στο μενού “Αποστολές”. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής στο μενού “Πληρωμές”.

Σας ενημερώνουμε ότι τα χρώματα των προϊόντων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, ενδέχεται για τεχνικούς λόγους να έχουν κάποια μικρή απόκλιση από τα πρωτότυπα.

Η τιμή αφορά την μία ολοκληρωμένη μπομπονιέρα μαζί με τα κουφέτα και μαζί με το κόστος της εκτύπωσης και συμπεριλαμβάνει τον ΦΠΑ.

Σε παραγγελίες άνω των 50 μπομπονιέρων παρέχουμε δωρεάν κουτί για την τοποθέτηση και το μοίρασμα τους.