Τηλ. παραγγελίες:
231.231.88.18
Κλικ εδώ για αποστολή μηνύματος

 
Επιλέξτε από το οριζόντιο ή από
το κάθετο μενού

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΠΕΤΡΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ALL YOU NEED IS LOVE ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΖΙ - 11ΕΚ - ΚΩΔ:MPO-6306

2,95 
+

Το είδος διατίθεται ανά 50 .

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΠΕΤΡΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ALL YOU NEED IS LOVE ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΖΙ - 11ΕΚ - ΚΩΔ:MPO-6306

Η μπομπονιέρα αποτελείται από πέτρινο αστέρι με χαραγμένο το μήνυμα "All you need is love" και είναι διακοσημένο με χάρτινα κορδόνια σε κόοκινο και γκρι και φιογκάκι από κόκκινη γκρο κορδέλα.

Περιέχει ένα (1) κόκκινο κουφέτο αμυγδάλου. Μπορούμε στην ίδια αξία να αντικαταστήσουμε το παραπάνω κουφέτο με ένα (1) κουφέτο σοκολάτας Bijoux ή ένα λευκό κουφέτο Crispy.

Διάσταση από αστέρι: 11εκ. (πάχος 1,5εκ.)

Στην μπομπονιέρα είναι δεμένος μικρός πάπυρος (πρόσκληση), με το κείμενο της επιλογής σας.

Διάσταση πάπυρου ανοιχτού: 8εκ. φάρδος x 15εκ. ύψος.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 50τμχ.

Τιμή μπομπονιέρας χωρίς πρόσκληση: 2.20 ευρώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε δείγμα.

Η τιμή αφορά την μία ολοκληρωμένη μπομπονιέρα μαζί με τα κουφέτα και την πρόσκληση και συμπεριλαμβάνει τον ΦΠΑ.

Για ακόμα φθηνότερη τιμή, μπορείτε να επιλέξετε να κατασκευάσετε μόνοι σας τις μπομπονιέρες σας, ζητώντας μας να σας στείλουμε μόνο τα υλικά που θα χρειαστείτε.

Παρακαλούμε δώστε έγκαιρα την παραγγελία σας 2-3 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία παράδοσης που επιθυμείτε. Λόγω παραγωγικής διαδικασίας, το χρονικό αυτό διάστημα είναι απαραίτητο για τη σωστή και έγκαιρη κατασκευή των μπομπονιέρων. Για επείγουσες περιπτώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email.

Για να κάνετε παραγγελία σε μπομπονιέρες μπορείτε είτε να κάνετε ηλεκτρονικό καλάθι ή να μας δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά τις ώρες και τις μέρες που αναφέρονται στο μενού “Επικοινωνία – Διεύθυνση – Ώρες”.

Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, μετά την καταχώρησή της θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρίας μας για να συνεννοηθείτε για τους χρωματικούς συνδυασμούς που θέλετε να έχουν οι μπομπονιέρες σας και για τυχόν άλλες διευκρινήσεις, καθώς και για να σας ενημερώσει για όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες και για τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής και για τα γενικά κόστη των αποστολών στο μενού “Αποστολές”. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής στο μενού “Πληρωμές”.

Σας ενημερώνουμε ότι τα χρώματα των προϊόντων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, ενδέχεται για τεχνικούς λόγους να έχουν κάποια μικρή απόκλιση από τα πρωτότυπα.

Η τιμή αφορά τη μία ολοκληρωμένη μπομπονιέρα μαζί με το κουφέτο και την πρόσκληση και περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α.

Σε παραγγελίες άνω των 50 μπομπονιέρων παρέχουμε δωρεάν κουτί για την τοποθέτηση και το μοίρασμα τους.