Τηλ. παραγγελίες:
231.231.88.18
Κλικ εδώ για αποστολή μηνύματος

 
Επιλέξτε από το οριζόντιο ή από
το κάθετο μενού

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΑΣ - ΚΩΔ:MPO-A309T-LV

2,05 
+

Το είδος διατίθεται ανά 30 .

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΑΣ - ΚΩΔ:MPO-A309T-LV 

Η μπομπονιέρα αποτελείται από χάρτινο εκτυπωμένο κουτάκι με θέμα superhero. Το κουτάκι έχει εκτύπωση σε όλες τις πλευρές του και δένεται με σατέν κορδελίτσα 10mm. 

Διάσταση κύβου: 8,5 x 8,5 x 8.5 εκ.

Συνολικό ύψος: 16 εκ.

Περιέχει 5 λευκά κουφέτα αμυγδάλου μέσα σε τούλι περιτύλιξης. Μπορούμε στην ίδια τιμή να αντικαταστήσουμε τα παραπάνω κουφέτα με 7 κουφέτα σοκολάτας πικολίνο.

Μπορείτε να το συνδυάσετε με το προσκλητήριο βάπτισης της ίδιας σειράς με κωδικό A309-LV καθώς και με άλλα είδη (ασορτί βιβλίο ευχών, σουπλά, σαπουνόφουσκες, ετικέτες νερού, χωνάκια, βεντάλιες κλπ).

Η μπομπονιέρα μπορεί να σχεδιαστεί θεματικά και ασορτί με οποιοδήποτε μακέτα προσκλητηρίου βάπτισης της σειράς -LV.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ: Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος εκτύπωσης, το οποίο είναι επιπλέον 20,00 ευρώ στο σύνολο των τεμαχίων ανεξαρτήτως ποσότητας.

Η τιμή αφορά την μία ολοκληρωμένη μπομπονιέρα μαζί με τα κουφέτα και συμπεριλαμβάνει τον ΦΠΑ.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 30τμχ.

Χρόνος αποστολής: εντός 15-20 εργάσιμων ημερών.

Για ακόμα φθηνότερη τιμή, μπορείτε να επιλέξετε να κατασκευάσετε μόνοι σας τις μπομπονιέρες σας, ζητώντας μας να σας στείλουμε μόνο τα υλικά που θα χρειαστείτε για την κατασκευή τους, μαζί με ένα έτοιμο δείγμα.

Παρακαλούμε δώστε έγκαιρα την παραγγελία σας 2-3 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία παράδοσης που επιθυμείτε. Λόγω παραγωγικής διαδικασίας, το χρονικό αυτό διάστημα είναι απαραίτητο για τη σωστή και έγκαιρη κατασκευή των μπομπονιέρων. Για επείγουσες περιπτώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email.

Για να κάνετε παραγγελία σε μπομπονιέρες μπορείτε είτε να κάνετε ηλεκτρονικό καλάθι ή να μας δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά τις ώρες και τις μέρες που αναφέρονται στο μενού “Επικοινωνία – Διεύθυνση – Ώρες”.

Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, μετά την καταχώρησή της θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρίας μας για να συνεννοηθείτε για τους χρωματικούς συνδυασμούς που θέλετε να έχουν οι μπομπονιέρες σας και για τυχόν άλλες διευκρινήσεις, καθώς και για να σας ενημερώσει για όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες και για τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής και για τα γενικά κόστη των αποστολών στο μενού “Αποστολές”. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής στο μενού “Πληρωμές”.

Σας ενημερώνουμε ότι τα χρώματα των προϊόντων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, ενδέχεται για τεχνικούς λόγους να έχουν κάποια μικρή απόκλιση από τα πρωτότυπα.

Η τιμή αφορά τη μία ολοκληρωμένη μπομπονιέρα μαζί με τα κουφέτα και περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α.

Σε παραγγελίες άνω των 50 μπομπονιέρων παρέχουμε δωρεάν κουτί για την τοποθέτηση και το μοίρασμα τους.

Δείτε επίσης