Τηλ. παραγγελίες:
231.231.88.18
Κλικ εδώ για αποστολή μηνύματος

 
Επιλέξτε από το οριζόντιο ή από
το κάθετο μενού

Η Ομάδα μας

Είμαστε μια δυναμική ταλαντούχα ομάδα 20 έμπειρων ατόμων, που ξεχειλίζουμε από δημιουργικότητα, φρέσκιες ιδέες και χιούμορ. Ο καθένας μας είναι εξειδικευμένος και άριστα εκπαιδευμένος στο αντικείμενο που ασχολείται. Διαθέτουμε εμπειρία ετών και βαθιά γνώση κι αγάπη για το αντικείμενό μας. Όλα αυτά μας επιτρέπουν να αναλάβουμε και να ολοκληρώσουμε με καλαισθησία, με συνέπεια και μεγάλη επιτυχία τη διοργάνωση του γάμου σας ή της βάπτισης του μωρού σας, καθώς και να εκτελέσουμε με υπευθυνότητα κάθε είδους παραγγελία σας.

Να σας συστηθούμε λοιπόν:

Στη Διοίκηση της επιχείρησης και ιδιοκτήτρια της εταιρίας είναι η Γιάννα Αντωνιάδου (ή αλλιώς "το αφεντικό").

Στην Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων και Μηχανογράφησης έχουμε δυο αστέρια της πληροφορικής, τον Νίκο και τoν Νίκο (ζουν σ' εναν δικό τους ψηφιακό κόσμο και καταλαβαίνονται μόνο μεταξύ τους).

Την Αξιολόγηση, Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Προσωπικού έχει αναλάβει ο εξαιρετικός μας coacher Γιάννης (ή αλλιώς "ευλογημένος").

Την Οικονομική Διαχείριση έχει αναλάβει ο Φώτης (ο "Mr Exls"), έμπειρος, στιβαρός, παλιά καραβάνα.

Στο Λογιστήριο – Τμήμα Προμηθειών υπεύθυνη είναι η Μαρία (αλλιώς "σίφουνας"). Ταχύτατη, οργανωτική, με καταπληκτική μνήμη.

Στο Τηλεφωνικό Κέντρο θα σας εξυπηρετήσουν η Δήμητρα (αλλιώς "η παρά τω πρωθυπουργώ"), η Ράνια ("Mademoiselle Rania") και η Δήμητρα (αλλιώς "Μπαντή"), άριστα εκπαιδευμένα κορίτσια γεμάτα ευγένεια, συνέπεια και εξυπηρετικότητα.

Στο Τμήμα Διεκπεραίωσης και Αποστολής Παραγγελιών είναι η Ευαγγελία (το γρήγορο πιστόλι), η Έφη (ήρεμη δύναμη) και ο Χρήστος (αλλιώς "Indiana Jones"). Ακούραστοι, σχεδόν αλάνθαστοι, με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Στο Τμήμα Παραγωγής και Στολισμών είναι οι χρυσοχέρες μας, η Φρόσω (αλλιώς "στρατηγός"), η Ελένη ("το σόι μου μέσα..."), η Εύα (η "Coco Chanel"), η Βιβή ("νιαρρρρρ") και η Μερσίνη (αλλιώς "η ψηλή"), κορίτσια δημιουργικά, με το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου να δουλεύει στο φουλ.

Στο Τμήμα Γραφιστικής με τα προσκλητήριά σας ασχολείται η Χριστίνα, κορίστι φευγάτο με καλλιτεχνική φύση.

Στο Κατάστημα Λιανικής μας θα σας εξυπηρετήσουν η Όλγα και η Ελένη ("free spirits"). Είναι κούκλες, είναι χαμογελαστές και χαίρονται να σας εξυπηρετούν.