Τηλεφωνικό κέντρο:
231.231.88.18
Κλικ εδώ για αποστολή μηνύματος

 
Επιλέξτε από το οριζόντιο ή από
το κάθετο μενού

ΚΑΜΒΑΣ ΣΕ ΤΕΛΑΡΟ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ - 10X10 ΕΚ.- ΚΩΔ:KMV10X10-K-TYP

2,75 
+

Το είδος διατίθεται ανά 15 .

ΚΑΜΒΑΣ ΣΕ ΤΕΛΑΡΟ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ - 10X10 ΕΚ.- ΚΩΔ:KMV10X10-K-TYP

Καμβάς σε τελάρο με εκτύπωση του θέματος της επιλογής σας, ιδανικός για κατασκευή μπομπονιέρων ή αναμνηστικό δωράκι.

Η μακέτα που θα επιλέξετε προσαρμόζεται στις διαστάσεις της κατασκευής οπότε και ενδέχεται να προκύψουν μικρές μετατροπές (όπου απαιτηθεί).

Χρόνος παράδοσης: εντός 7-10 εργάσιμων ημερών.

Διάσταση: 10 x 10 x 1,5 εκ.

Παρακαλούμε επιλέξτε την μακέτα (σχέδιο) που επιθυμείτε και τον αντίστοιχο κωδικό της στο παραπάνω σχετικό πεδίο.

Σας σημειώνουμε πως τα χρώματα στις φωτογραφίες ενδέχεται για τεχνικούς λόγους (π.χ. αποροφητικότητα υλικού) να έχουν μικρή απόκκλιση από το πρωτότυπο, κατά την εφαρμογή στο υλικό. Τα χρώματα ενίοτε μπορεί να διαφέρουν επισης, και από οθόνη σε οθόνη υπολογιστή.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 15 τμχ.

Η τιμή αφορά το 1 τεμάχιο.

Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε το συγκεκριμένο είδος, μπορείτε να το παραγγείλετε είτε ηλεκτρονικά μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε τηλεφωνικά τις ώρες και τις μέρες που αναφέρονται στο μενού “Επικοινωνία – Διεύθυνση – Ώρες”.

Παρακαλούμε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, να λάβετε υπόψη σας τη συσκευασία που είναι διαθέσιμο το συγκεκριμένο είδος, καθώς και την ελάχιστη παραγγελία (εάν αναγράφεται παραπάνω).

Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, μετά την καταχώρησή της θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρίας μας για ενημέρωση, επιβεβαίωση και τυχόν διευκρινήσεις.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής και για τα γενικά κόστη των αποστολών στο μενού “Αποστολές”. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής στο μενού “Πληρωμές”.

Συνεχίστε την περιήγησή σας στο site μας για να βρείτε, στις φθηνότερες τιμές, τα πιο επίκαιρα υλικά, προϊόντα και ιδέες για γάμο και βάπτιση ή για οποιαδήποτε άλλη κατασκευή θέλετε.

Η τιμή αφορά το 1 τεμάχιο και περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α.