Τηλ. παραγγελίες:
231.231.88.18
Κλικ εδώ για αποστολή μηνύματος

 
Επιλέξτε από το οριζόντιο ή από
το κάθετο μενού

ΜΑΡΣΜΕΛΟΟΥΣ MELLOW ΠΡΟΣΩΠΑΚΙΑ - 900g - ΚΩΔ:0602713038-CM

10,75 
+

Το είδος διατίθεται ανά 1 .

ΜΑΡΣΜΕΛΟΟΥΣ MELLOW ΠΡΟΣΩΠΑΚΙΑ - 900g - ΚΩΔ:0602713038-CM

Ζαχαρωτά Μάρσμελοου με γεύση βανίλια
Συσκευασία: Σακούλα 900 γραμμάρια
Τεμάχια ανά κιλό: 100 τεμ.

Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε το συγκεκριμένο είδος, μπορείτε να το παραγγείλετε είτε ηλεκτρονικά μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε τηλεφωνικά τις ώρες και τις μέρες που αναφέρονται στο μενού “Επικοινωνία – Διεύθυνση – Ώρες”.

Παρακαλούμε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, να λάβετε υπόψη σας τη συσκευασία που είναι διαθέσιμο το συγκεκριμένο είδος, καθώς και την ελάχιστη παραγγελία (εάν αναγράφεται παραπάνω).

Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, μετά την καταχώρησή της θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρίας μας για ενημέρωση, επιβεβαίωση και τυχόν διευκρινήσεις.

Σας ενημερώνουμε ότι τα χρώματα των προϊόντων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, ενδέχεται για τεχνικούς λόγους να έχουν κάποια μικρή απόκλιση από τα πρωτότυπα.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής και για τα γενικά κόστη των αποστολών στο μενού “Αποστολές”. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής στο μενού “Πληρωμές”.

Συνεχίστε την περιήγησή σας στο site μας για να βρείτε, στις φθηνότερες τιμές, τα πιο επίκαιρα υλικά, προϊόντα και ιδέες για γάμο και βάπτιση ή για οποιαδήποτε άλλη κατασκευή θέλετε.

Η τιμή είναι του κιλού και περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α..

Δείτε επίσης

ΑΣΤΕΡΙΕΣ 5-7 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΩΔ: STP23B-WAV

0,63 
Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΤΕΡΙΕΣ 7-9.5 εκατοστά - ΚΩΔ: STF3-WAV

0,75 
Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΤΕΡΙΕΣ 9.5-12 εκατοστά - ΚΩΔ: STF4-WAV

0,79 
Διαβάστε περισσότερα