ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
 

Τα άρθρα μας Τα άρθρα μας

Θέλω να ράψω το νυφικό μου. Πως γίνεται;

06/02/2022
από 123mpomponieres 123mpomponieres
Θέλω να ράψω το νυφικό μου. Πως γίνεται;

Κάθε γυναίκα το νυφικό της το φαντάζεται με τον μοναδικό και προσωπικό της τρόπο. Έτσι κι’αλλιώς είναι το σπουδαιότερο φόρεμα που θα φορέσει. Σε όλες μας θα άρεσε να το αγοράσουμε παρά να το νοικιάσουμε. Και πολλές δεν βρίσκουμε και αυτό που θέλουμε. Μία λύση είναι να συνεργαστούμε με μία μοδίστρα και να το ράψουμε. Πως γίνετε; Θα σας εξηγήσω.

Ευτυχώς υπάρχει το ίντερνετ.
Η καλύτερη αρχή είναι να δείτε αρκετές φωτογραφίες στο διαδίκτυο για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσατε το τι σας αρέσει. Να έχετε πίστη στην οπτική σας. Αυτό που σας κεντρίζει είναι αυτό που θα θέλατε. Ναι Ναι ξέρω … Δεν είναι αυτό ακριβώς. Είναι το μπούστο από κάποιο, το φουρό από ένα άλλο , η ουρά από κάποιο τρίτο. Μπράβο. Χωρίς να το καταλάβετε βρήκατε το νυφικό των ονείρων σας. Απλά μαζέψτε όλο αυτό το υλικό και φέρτε τα μαζί σας. Ακόμα καλύτερα αν μπορείτε στείλτε τα με ένα e-mail. Δεν δεσμεύεστε πουθενά. Μια ερώτηση , μια συμβουλή είναι το καθήκον κάθε επαγγελματία.

Το πρώτο ραντεβού με την μοδίστρα.
Αφού βρήκατε πάνω κάτω το σχέδιο που θα θέλετε, στο πρώτο ραντεβού μας θα το φέρουμε πιο κοντά. Με βάση αυτά που θα μου έχετε φέρει και με τον σωματότυπο σας θα μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε το σχέδιο. Η εμπειρία παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο. Μπορεί να σας φανεί άσχημο, αλλά ποτέ δεν θα σας πω ναι σε κάτι που θα θέλατε αλλά δεν σας πάει. Όσο και αν το θέλετε. Σίγουρα υπάρχει το σχέδιο που και σας αρέσει “πολύ” και σας αντιπροσωπεύει. Όσο για την ποιότητα του πανιού, την τιμή του, το χρώμα του, εκεί οι επιλογές είναι πολλές και μπορώ να σας βοηθήσω για την καλύτερη επιλογή σας και βάση ποιότητας αλλά και τιμής.

Το δεύτερο ραντεβού με την μοδίστρα.
Εδώ τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Έχετε βρει το πανί, την τρέσα, το σχέδιο, και σας έχω έτοιμο και ένα προ-δείγμα σε ένα άλλο απλό πανί για να μπορέσετε να πάρετε και μία ιδέα του τελικού αποτελέσματος. Τώρα πλέον ξέρετε και το πραγματικό κόστος αφού ξέρουμε την τιμή του πανιού, των υλικών και μπορώ και εγώ να σας πω την τιμή ραφής που πάντοτε έχει να κάνει με τον βαθμό δυσκολίας του σχεδίου.

Το τρίτο ραντεβού με την μοδίστρα.
Είναι ένα νυφικό έτοιμο. Στο πανί σας, στα μέτρα σας και το μόνο που λείπει είναι οι τελικές μικρό αλλαγές για να είναι αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει.

Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα.

Μαίρη Καϊσίμου

 

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ στα:

modistres.gr

μοδιστρες.γρ