ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
 

Τα άρθρα μας Τα άρθρα μας

Οικονομικά πακέτα βάπτισης για τον νονό – Η λύση στην κρίση

03/07/2022
από 123mpomponieres 123mpomponieres
Οικονομικά πακέτα βάπτισης για τον νονό – Η λύση στην κρίση

Η Βάπτιση αποτελεί το σημαντικότερο Μυστήριο της Εκκλησίας, αφού με αυτό, ένας νέος άνθρωπος εισάγεται στο σώμα της εκκλησίας και ενώνεται με τον Θεό. Κατά συνέπεια, την σημαντική αυτή μέρα για το παιδί σας θα πρέπει να επιλέξετε και τα κατάλληλα βαπτιστικά που θα ολοκληρώσουν το Μυστήριο. Κατανοώντας του δύσκολους καιρούς που αντιμετωπίζει η οικονομία της χώρας μας, η εταιρεία μας προσπαθεί συνεχώς να παρέχει οικονομικά πακέτα βάπτισης που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας σε ένα ιδιαίτερα προσιτό κόστος.

Ο νονός, ή πιο σωστά ο ανάδοχος, είναι υπεύθυνος για να καθοδηγήσει το νέο μέλος της εκκλησίας. Να του διδάξει την Χριστιανική ζωή και γενικά να του παρέχει τα απαραίτητα πνευματικά εφόδια. Η σημασία του νονού είναι τεράστια αφού θα πρέπει να είναι δίπλα στο βαφτιστήρι του σαν ένας δεύτερος γονιός. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η εκκλησία του προσδίδει τον τίτλο του «πνευματικού γονέα».  Πέρα από το σημαντικό αυτό καθήκον, ο νονός είναι και αυτός που θα πρέπει να αγοράσει και τα βαπτιστικά. Σύμφωνα πάντα με την παράδοση.

Αρκετός κόσμος, ανά τακτά διαστήματα μας ρωτάει τι ακριβώς περιλαμβάνουν τα βαπτιστικά. Σήμερα λοιπόν, ετοιμάσαμε έναν οδηγό με όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε. Μάλιστα, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε οικονομικά βαπτιστικά πακέτα τα οποία περιλαμβάνουν όλο το σετ που θα χρειαστείτε κατά την βάπτιση του παιδιού σας.

Τι περιλαμβάνει ένα πακέτο βάπτισης

Πακέτο βάπτισης

Τα βαπτιστικά πακέτα συνήθως περιλαμβάνουν όλα όσα θα χρειαστεί ένας νονός για την Βάπτιση. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της τελετής, προκειμένου να τελέσει το Μυστήριο ο ιερέας, θα χρειαστεί:

  1. Λαμπάδα
  2. 3 κεριά για την κολυμπήθρα
  3. 1 μπουκαλάκι για το λάδι
  4. 1 σαπούνι
  5. Σετ λαδόπανα (λαδόπανο , πετσέτα μπάνιου, πετσέτα για τον ιερέα, σεντόνι, εσώρουχα και σκουφάκι μωρού)

Προς μεγαλύτερη διευκόλυνση των πελατών μας, στο 123-mpomponieres.gr θα βρείτε έτοιμα οικονομικά πακέτα βάπτισης που περιλαμβάνουν όλα τα ανωτέρω μέσα σε ένα πανέμορφο κουτί. Κάθε πακέτο έχει την δική του θεματολογία και μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Τα πανέμορφα κουτιά μας θα σας βοηθήσουν να μεταφέρετε όλα τα βαπτιστικά με τον πιο υπέροχο τρόπο.

Μαρτυρικά

Μαρτυρικά

Ωστόσο τα οικονομικά πακέτα βάπτισης δεν είναι τα μόνα που θα πρέπει να προσέξετε. Σίγουρα όλοι θα έχετε παρατηρήσει ότι σε κάθε βάπτιση, οι καλεσμένοι φορούν στο πέτο ένα μικρό σταυρό ή κάποιο παρόμοιο αξεσουάρ. Αυτά είναι τα λεγόμενα μαρτυρικά, και όπως άλλωστε δηλώνει και η ονομασία τους είναι αυτά που μαρτυρούν το Μυστήριο της Βάπτισης. Τα μαρτυρικά καρφιτσώνονται στο πέτο των μαρτύρων που παρευρίσκονται στην βάπτιση και συνήθως έχουν το σχήμα σταυρού.

Η εύρεση μαρτυρικών είναι επίσης κάτι που βάση παράδοσης αφορά τον νονό του παιδιού. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αυτά. Πανέμορφα μαρτυρικά τόσο για το πέτο όσο και βραχιολάκια για το χέρι προκειμένου να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος με το καρφίτσωμα. Εάν πάλι θέλετε κάτι ξεχωριστό, μπορείτε πάντοτε να αγοράσετε μερικά DIY υλικά για μαρτυρικά και να δώσετε το δικός ας στυλ.

Τι άλλο θα χρειαστείτε ο νονός εκτός από τα οικονομικά πακέτα βάπτισης και τα μαρτυρικά;

Άλλα βαπτιστικά

Φυσικά οι αγορές σας ως νονός δεν σταματούν μόνο στα βαπτιστικά σετ και τα μαρτυρικά. Ως πνευματικός γονιός θα πρέπει να αναζητήσετε και τα βαπτιστικά ρούχα και παπούτσια που θα φορέσει το μωρό μετά το πέρας του Μυστηρίου. Τα ρούχα αυτά θα πρέπει να συμβολίζουν την αγνότητα και την αθωότητα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να έχουν και μια θεματολογία που να αντιπροσωπεύει και τον χαρακτήρα που ήδη έχει διαμορφώσει το βαφτιστήρι σας. Τέλος δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχάσετε τον βαπτιστικό σταυρό. Άλλωστε είναι εκείνος που συμβολίζει το «Χριστώ Συνεσταύρωμαι» ή με άλλα λόγια την αυτοθυσία και την αυταπάρνηση.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε οικονομικά πακέτα βάπτισης, βαπτιστικά ρούχα και παπούτσια, μαρτυρικά καθώς και πολλά ακόμη προϊόντα. Στόχος μας να νικήσουμε την κρίση και να παρέχουμε την δυνατότητα σε κάθε ανάδοχο γονέα να προσφέρει όλα τα απαραίτητα. Χωρίς φυσικά να χρειαστεί να καταβάλει υπέρογκα ποσά. Περιηγηθείτε στις κατηγορίες μας και σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο πακέτο – σετ για εσάς.