Τηλ. παραγγελίες:
231.231.88.18
Κλικ εδώ για αποστολή μηνύματος

 
Επιλέξτε από το οριζόντιο ή από
το κάθετο μενού

ΛΑΔΟΠΑΝΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ ΑΓΚΥΡΑ - ΣΕΤ - ΚΩΔ:13130-AL

49,00 
+

Το είδος διατίθεται ανά 1 .

Σετ λαδόπανα βαμβακερά κεντημένο, με χοντρή απορροφητική πετσέτα μπάνιου, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, με τα πιο ποιοτικά υλικά από ελληνική βιοτεχνία. Το σετ περιλαμβάνει το λαδόπανο, την πετσέτα του μπάνιου, την πετσέτα του ιερέα και τα εσώρουχα του μωρού μαζί με το καπελάκι.

Διαθέσιμα Χρώματα: Λευκό-μπλε.

Διαστάσεις: πετσέτας 80Χ1,40 450gr – σεντόνι 90Χ1,50

Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε το συγκεκριμένο είδος, μπορείτε να το παραγγείλετε είτε ηλεκτρονικά μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε τηλεφωνικά τις ώρες και τις μέρες που αναφέρονται στο μενού “Επικοινωνία – Διεύθυνση – Ώρες”.

Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, μετά την καταχώρησή της θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρίας μας για ενημέρωση, επιβεβαίωση και τυχόν διευκρινήσεις.

Σας ενημερώνουμε ότι τα χρώματα των προϊόντων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, ενδέχεται για τεχνικούς λόγους να έχουν κάποια μικρή απόκλιση από τα πρωτότυπα.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής και για τα γενικά κόστη των αποστολών στο μενού “Αποστολές”. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής στο μενού “Πληρωμές”.

Συνεχίστε την περιήγησή σας στο site μας για να βρείτε, στις φθηνότερες τιμές, τα πιο επίκαιρα υλικά, προϊόντα και ιδέες για γάμο και βάπτιση ή για οποιαδήποτε άλλη κατασκευή θέλετε.

Η τιμή αφορά το 1 σετ και περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α. Οι αλλαγές χρωμάτων δεν επηρεάζουν την τιμή.

Δείτε επίσης

ΑΓΚΥΡΑ ΜΙΚΡΗ ΞΥΛΙΝΗ ΚΩΔ: 519095

0,09 
Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΩΔ: 25-030

0,70 
Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΤΕΡΙΕΣ 5-8 ΕΚΑΤΟΣΤΑ - 1443A - ΚΩΔ: STP23B-WAV

0,63 
Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΡΑΚΙ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑΣ ΛΕΥΚΟ 34 EK. - ΚΩΔ: 835179

0,40 
Διαβάστε περισσότερα