Τηλεφωνικό κέντρο:
231.231.88.18
Κλικ εδώ για αποστολή μηνύματος

 
Επιλέξτε από το οριζόντιο ή από
το κάθετο μενού

ΛΑΔΟΠΑΝΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΡΕΛΙ ΚΑΡΟ ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ - ΣΕΤ - ΚΩΔ:13192-5-AL

39,00 
+

Το είδος διατίθεται ανά 1 .

Σετ λαδόπανα βαμβακερά με ρέλι καρώ μπλε σκούρο, με χοντρή απορροφητική πετσέτα μπάνιου, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, με τα πιο ποιοτικά υλικά από ελληνική βιοτεχνία. Το σετ περιλαμβάνει το λαδόπανο, την πετσέτα του μπάνιου, την πετσέτα του ιερέα και τα εσώρουχα του μωρού μαζί με το καπελάκι.

Διαθέσιμα Χρώματα: δείτε παραπάνω στο πεδίο “Επιλέξτε Χρώμα”. Διαστάσεις: πετσέτας 70Χ1,40 – σεντόνι 90Χ1,45

Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε το συγκεκριμένο είδος, μπορείτε να το παραγγείλετε είτε ηλεκτρονικά μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε τηλεφωνικά τις ώρες και τις μέρες που αναφέρονται στο μενού “Επικοινωνία – Διεύθυνση – Ώρες”.

Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, μετά την καταχώρησή της θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρίας μας για ενημέρωση, επιβεβαίωση και τυχόν διευκρινήσεις.

Σας ενημερώνουμε ότι τα χρώματα των προϊόντων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, ενδέχεται για τεχνικούς λόγους να έχουν κάποια μικρή απόκλιση από τα πρωτότυπα.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής και για τα γενικά κόστη των αποστολών στο μενού “Αποστολές”. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής στο μενού “Πληρωμές”.

Συνεχίστε την περιήγησή σας στο site μας για να βρείτε, στις φθηνότερες τιμές, τα πιο επίκαιρα υλικά, προϊόντα και ιδέες για γάμο και βάπτιση ή για οποιαδήποτε άλλη κατασκευή θέλετε.

Η τιμή αφορά το 1 σετ και περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α. Οι αλλαγές χρωμάτων δεν επηρεάζουν την τιμή.

Δείτε επίσης

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΩΔ: 25-030

0,70 
Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΤΕΡΙ ΞΥΛΙΝΟ - ΚΩΔ: M6816-AD

3,25 
Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΝΤΡΑ ΠΕΡΛΑ 8mm ΚΩΔ: 517334

0,02 
Διαβάστε περισσότερα