Τηλ. παραγγελίες:
231.231.88.18
Κλικ εδώ για αποστολή μηνύματος

 
Επιλέξτε από το οριζόντιο ή από
το κάθετο μενού

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΡΤΥ - ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ - ΚΟΡΙΤΣΙ - ΚΩΔ:GB_0109

0,90 
+

Το είδος διατίθεται ανά 50 .

Προσκλητήριο πάρτυ – γενεθλίων
Χωρίς εκτυπωτικό κόστος
Διαστάσεις: 17X12 cm
Χαρτί: velvet
Φάκελος προαιρετικά: επιπλέον κόστος 0,25 λεπτά, διαστάσεις 17,5 X 12,50 cm
Ελάχιστη Παραγγελία: 50 τεμάχια (για λιγότερα τεμάχια υπάρχει εκτυπωτικό κόστος 18,00 ευρώ)

Για να κάνετε παραγγελία σε προσκλητήρια μπορείτε είτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Παραγγελίας Προσκλητηρίων δίνοντας κλικ εδώ είτε να μας δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά τις ώρες και τις μέρες που αναφέρονται στο μενού “Επικοινωνία – Διεύθυνση – Ώρες”.

Επιλέξτε γραμματοσειρά και χρώμα γραμμάτων και γραφικών από τα διαθέσιμα που υπάρχουν δίπλα στις εικόνες και συμπληρώστε τους κωδικούς τους στη Φόρμα Παραγγελίας Προσκλητηρίων.

Αν θέλετε να μας δώσετε δικό σας κείμενο, γράψτε το με ελληνικά μικρά γράμματα και τόνους στο σχετικό πεδίο που υπάρχει στη Φόρμα Παραγγελίας Προσκλητηρίων.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας το όριο της ελάχιστης παραγγελίας που αναγράφεται παραπάνω.

Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μέσω της Φόρμας Παραγγελίας Προσκλητηρίων, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρίας μας για να συνεννοηθείτε για όλες τις λεπτομέρειες.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΤΑΣ ΣΑΣ
Λόγω του ότι τα προσκλητήρια δημιουργούνται κατόπιν παραγγελίας με τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι απαραίτητη η προκαταβολή του 50% από το συνολικό ποσό της παραγγελίας. Μετά την κατάθεση της προκαταβολής, εμείς θα δημιουργήσουμε το δικό σας δοκίμιο και θα σας το στείλουμε στο mail σας. Εσείς πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά το δοκίμιο και να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλαγές ή διορθώσεις που θέλετε να κάνουμε. Στην περίπτωση αυτή θα σας στείλουμε νέο δοκίμιο μέχρι να μας δώσετε την τελική σας έγκριση. Μετά την έγκρισή σας, θα προχωρήσουμε στην εκτύπωση και στην παράδοση των προσκλητηρίων στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Η αποστολή δοκιμίων μέχρι και την τελική έγκριση παρέχεται δωρεάν.

ΚΟΣΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
Στην τιμή των προσκλητηρίων συμπεριλαμβάνεται το κόστος της εκτύπωσης των κειμένων.

ΚΟΣΤΗ ΦΑΚΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
Στην τιμή των προσκλητηρίων δεν συμπεριλαμβάνονται οι φάκελοι και η τοποθέτηση των προσκλητηρίων μέσα σ’ αυτούς. Αν θελήσετε φάκελο το κόστος είναι 0,25 λεπτά/τεμάχιο. Και αν θελήσετε να κάνουμε εμείς την τοποθέτηση, το κόστος είναι επιπλέον 0,15 λεπτά για κάθε τεμάχιο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
- Τα γραφικά που απεικονίζονται επάνω στα προσκλητήρια, εκτυπώνονται μαζί με το κείμενο (δεν προϋπάρχουν επάνω στο χαρτί).
- Τα χρώματα των γραμμάτων και των έγχρωμων χαρτιών όπου απεικονίζονται στις φωτογραφίες, ενδέχεται για τεχνικούς λόγους να έχουν κάποια μικρή απόκλιση από τα πρωτότυπα.
- Για λιγότερα τεμάχια από τα 50, υπάρχει εκτυπωτικό κόστος 18,00 ευρώ.
- Σε ξενόγλωσσα προσκλητήρια θα πρέπει να μας στέλνετε το κείμενο γραμμένο στη Φόρμα Παραγγελίας Προσκλητηρίων ή σε αρχείο word.
- Η ακύρωση παραγγελίας μετά την σχεδίαση της μακέτας επιβαρύνεται με κόστος 20,00 €.
- Αν θελήσετε δοκιμαστική μακέτα πριν κάνετε παραγγελία, το κόστος είναι 20,00 €.
- Απλές αλλαγές στα γραφικά ενός προσκλητηρίου επιβαρύνονται με 10,00 €.
- Πολύπλοκες αλλαγές στα γραφικά ενός προσκλητηρίου επιβαρύνονται με 25,00 €
- Για το κόστος δημιουργίας εντελώς νέου προσκλητηρίου, επικοινωνήστε μαζί μας.
- Όλες οι τιμές που αναφέρονται περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Εκτυπώσεις ψηφιακές: από 5 έως 10 εργάσιμες ημέρες (από τη ημέρα έγκρισης του δοκιμίου)
Για επείγουσες παραδόσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να συνεννοηθούμε.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο χώρο που θα μας υποδείξετε. Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας, καθώς και για τους τρόπους πληρωμής στα μενού “Αποστολές” και “Πληρωμές”.

Για πρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα και τις ώρες που αναφέρονται στο μενού “Επικοινωνία – Διεύθυνση – Ώρες”.

Η τιμή που βλέπετε περιλαμβάνει το προσκλητήριο μαζί με την εκτύπωσή του και τον Φ.Π.Α. Ο φάκελος είναι προαιρετικός και δεν περιλαμβάνεται στην τιμή