ΣΤΕΦΑΝΟΘΗΚΗ ΞΥΛΙΝΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΛΑΓΙΑ - ΚΩΔ: XEI-10

75,00 
+

Το είδος διατίθεται ανά 1 .

  • Pinterest

Στεφανοθήκη ξύλινη χειροποίητη, ζωγραφισμένη δια χειρός. Εσωτερικά είναι ντυμένη με εκρού ή λευκό σατέν ύφασμα. Το κουτί μπορεί να ζωγραφιστεί με υπόλευκο χρώμα, ελαφριά ώχρα ή καφέ σκούρο, όλα με τεχνητή παλαίωση ή κρακελάρισμα (επιλέξτε χρώμα παραπάνω ). Υπάρχει επίσης δυνατότητα να επιχρωματιστεί το πορτάκι σε απόχρωση του χρυσού, ασημί και χαλκού.
Διαστάσεις: 25Χ30 cm το κουτί και 7 cm η κορνίζα.

Οι στεφανοθήκες είναι ζωγραφισμένες δια χειρός και δεν έχουν μεταξύ τους απόλυτη ομοιότητα. Αυτό οφείλεται τόσο στη μοναδικότητα του κάθε χεριού όσο και στη διαφορετικότητα των υλικών (απορροφητικότητα ξύλου, ρόζοι κλπ).

Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε το συγκεκριμένο είδος, μπορείτε να το παραγγείλετε είτε ηλεκτρονικά μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε τηλεφωνικά τις ώρες και τις μέρες που αναφέρονται στο μενού “Επικοινωνία – Διεύθυνση – Ώρες”.

Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, μετά την καταχώρησή της θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρίας μας για ενημέρωση, επιβεβαίωση και τυχόν διευκρινήσεις.

Σας ενημερώνουμε ότι τα χρώματα των προϊόντων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, ενδέχεται για τεχνικούς λόγους να έχουν κάποια μικρή απόκλιση από τα πρωτότυπα.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής και για τα γενικά κόστη των αποστολών στο μενού “Αποστολές”. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής στο μενού “Πληρωμές”.

Συνεχίστε την περιήγησή σας στο site μας για να βρείτε, στις φθηνότερες τιμές, τα πιο επίκαιρα υλικά, προϊόντα και ιδέες για γάμο και βάπτιση ή για οποιαδήποτε άλλη κατασκευή θέλετε.

Η τιμή αφορά το 1 τεμάχιο και περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α.