ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
 

Αποστολές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ/ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο, στα Βαλκάνια, στην Ευρώπη και σε όλες τις άλλες χώρες του εξωτερικού.

Αγαπητοί πελάτες, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας εκτελεί τις παραγγελίες σας και τις παραδίδει στις εταιρίες courier (Speedex και Πόρτα-Πόρτα). 

 

ΜΙΚΡΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες ανω των 120 ευρώ.

 

Με courier

Η αποστολή γίνεται με τις εταιρίες ταχυμεταφορών (courier) “ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ” και Speedex με τις εξής χρεώσεις:

Ενδεικτικά:

από 0-2 κιλά 3,70 ευρώ,

από 2-4 κιλά 4,70

απο 4 κιλά και άνω χρέωση ανά κιλό

Αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής αντικαταβολή το κόστος της υπηρεσίας είναι: 1,90 ευρώ

Τα κιλά υπολογίζονται αυτόματα στο καλάθι σας και είναι πραγματικά ή ογκομετρικά (αντικείμενα μεγάλου όγκου).

 Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.

Με courier της επιλογής σας

Αν έχετε δικό σας κωδικό σε οποιαδήποτε εταιρία courier, σας δίνουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό σας είτε με εντολή αγοράς είτε με προεξόφληση της παραγγελίας σας μέσω τράπεζας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

- Αν βρισκόσαστε στην Κύπρο, μπορούμε να σας στείλουμε την παραγγελία σας με την EMS Express Mail με παράδοση 2-5 εργάσιμες ημέρες με ειδικές φθηνές χρεώσεις που έχουν ως εξής:

- Αν βρίσκεστε στην Κύπρο, μπορούμε να σας στείλουμε την παραγγελία σας με την EMS Express Mail με παράδοση 2-5 εργάσιμες ημέρες με ειδικές φθηνές χρεώσεις που έχουν ως εξής:

 
 • 0,5 κιλό βάρος ή ογκομετρικά: 18 
 • 1 κιλό βάρος ή ογκομετρικά: 19 
 • 1,5 κιλό βάρος ή ογκομετρικά: 20 
 • 2 κιλά βάρος ή ογκομετρικά: 21 
 • 3 κιλά βάρος ή ογκομετρικά: 24 
 • 4 κιλά βάρος ή ογκομετρικά: 26 
 • 5 κιλά βάρος ή ογκομετρικά: 28 
 • 6 κιλά βάρος ή ογκομετρικά: 31
 • 7 κιλά βάρος ή ογκομετρικά: 33 
 • 8 κιλά βάρος ή ογκομετρικά: 36 
 • 9 κιλά βάρος ή ογκομετρικά: 38 
 • 10 κιλά βάρος ή ογκομετρικά: 41 €
 • για περισσότερα κιλά επικοινώνησε μαζί μας.
 

- Η παραγγελία σας μπορεί επίσης να σας σταλθεί και με τα ΕΛ.ΤΑ (από 4 έως 6 εργάσιμες ημέρες) σε περίπτωση που λόγω μεγάλου βάρους δεν βολεύει η αποστολή με courier. Η χρέωση είναι αυτή που προβλέπει ο επίσημος τιμοκατάλογος των ΕΛ.ΤΑ ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σας.
Ενημερωθείτε για τις χρεώσεις στο elta.gr δίνοντας κλικ εδώ.

Εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το βάρος της παραγγελίας σας και για το κόστος των μεταφορικών σας εξόδων.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

- Εφόσον βρισκόσαστε στην Γερμανία, μπορούμε να στείλουμε την παραγγελία σας στις παρακάτω πόλεις με το λεωφορείο γρήγορα, φθηνά και με απόλυτη ασφάλεια (τα πρώτα 5 κιλά με 18€ και για κάθε επιπλέον κιλό 3€):
Ludenscheid, Hagen, Dortmund, Wuppertal, Dusseldorf, Frankfurt, Mannheim, Stuttgart, Ulm, Munchen, Iserlohn

- Η παραγγελία σας μπορεί να σας σταλθεί και με τα ΕΛ.ΤΑ (από 4 έως 6 εργάσιμες ημέρες) σε περίπτωση που δεν σας βολεύει η αποστολή με λεωφορείο. Η χρέωση είναι αυτή που προβλέπει ο επίσημος τιμοκατάλογος των ΕΛ.ΤΑ ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σας.
Ενημερωθείτε για τις χρεώσεις στο elta.gr δίνοντας κλικ εδώ.

Εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σε ενημερώσει για το βάρος της παραγγελίας σας και για το κόστος των μεταφορικών σας εξόδων.

- Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής με την EMS Express Mail με παράδοση 2-3 εργάσιμες ημέρες με ειδικές φθηνές χρεώσεις για όλη την Γερμανία. Μπορείτε να ενημερωθείτε στην παρακάτω παράγραφο που αναλύονται οι χρεώσεις για την Ε.Ε..

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

- Αν βρισκόσαστε σε χώρα της Ε.Ε., μπορούμε να σας στείλουμε την παραγγελία σας με την EMS Express Mail με παράδοση 2-5 εργάσιμες ημέρες με ειδικές φθηνές χρεώσεις που έχουν ως εξής:

0,5 κιλό βάρος ή ογκομετρικά: 35 €
1 κιλό βάρος ή ογκομετρικά: 37 €
1,5 κιλό βάρος ή ογκομετρικά: 39 €
2 κιλά βάρος ή ογκομετρικά: 41 €
3 κιλά βάρος ή ογκομετρικά: 46 €
4 κιλά βάρος ή ογκομετρικά: 50 €
5 κιλά βάρος ή ογκομετρικά: 55 €
6 κιλά βάρος ή ογκομετρικά: 59 €
7 κιλά βάρος ή ογκομετρικά: 64 €
8 κιλά βάρος ή ογκομετρικά: 68 €
9 κιλά βάρος ή ογκομετρικά: 72 €
10 κιλά βάρος ή ογκομετρικά: 77 €
για περισσότερα κιλά επικοινώνησε μαζί μας.
 
 

- Η παραγγελία σας μπορεί να σας σταλθεί και με τα ΕΛ.ΤΑ (από 4 έως 6 εργάσιμες ημέρες). Η χρέωση είναι αυτή που προβλέπει ο επίσημος τιμοκατάλογος των ΕΛ.ΤΑ ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σας.
Ενημερωθείτε για τις χρεώσεις στο elta.gr δίνοντας κλικ εδώ.

Εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το βάρος της παραγγελίας σας και για το κόστος των μεταφορικών σας εξόδων.

ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε., Η.Π.Α, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΜΕΣΗ & ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ

 

- Αν βρισκόσαστε σε χώρα της Ευρώπης και της Μεσογείου εκτός Ε.Ε., στις Η.Π.Α, στον Καναδά, στη Μέση & Άπω Ανατολή και στις υπόλοιπες χώρες, μπορούμε να σας στείλουμε την παραγγελία σας με την EMS Express Mail με παράδοση 2-5 εργάσιμες ημέρες με ειδικές φθηνές χρεώσεις.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε.

ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

-Αποστολές παραγγελιών γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο, σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. και σε όλους τους προορισμούς εκτός ευρωπαϊκής ζώνης.

-Οι παραγγελίες αποστέλλονται και παραδίδονται στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

-Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη. Η εταιρία μας έχει συνάψει ειδικές συμφωνίες με χαμηλές χρεώσεις για τις αποστολές των δεμάτων των πελατών της. Για κάθε παραγγελία γίνεται ειδικός έλεγχος βάρους, όγκου και τόπου αποστολής, για να εκτιμηθεί σωστά ο ασφαλέστερος, συντομότερος και οικονομικότερος τρόπος μεταφοράς και παράδοσης.

-Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη. Το 123-mpomponieres.gr εγγυάται το σωστό αμπαλάζ και δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για οποιαδήποτε απώλεια δεμάτων ή καταστροφή προϊόντων κατά τη μεταφορά. Σε περιπτώσεις απώλειας ή καταστροφής, την ευθύνη για αποζημίωση φέρει η μεταφορική εταιρία η οποία ανέλαβε τη μεταφορά.

-Το 123-mpomponieres.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση μιας παραγγελίας, οι οποίες οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία . Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών, προβλήματα μεταφοράς, προβλήματα παραγωγής, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Στις περιπτώσεις αυτές το 123-mpomponieres.gr δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση και την αποστολή των παραγγελιών.

 

Παραλαβή από το showroom

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το showroom της εταιρίας μας. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται ανεξαρτήτως του είδους των επιλεγμένων προϊόντων και του τρόπου με τον οποίο δόθηκε η παραγγελία. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις παραγγελίες σας, ανατρέξτε στην ενότητα «Παραγγελίες».

Την ημέρα της παράδοσης θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία από εκπρόσωπό μας προς επιβεβαίωση της ώρας παραλαβής.