Για παραγγελίες καλέστε μας:
231.231.88.18
Κλικ εδώ για αποστολή μηνύματος

Οδηγός Προσκλητηρίων

Εύκολη παραγγελία προσκλητηρίων με 1,2,3 βήματα!

  1. Συμπληρώνετε τη φόρμα παραγγελίας
  2. Σας στέλνουμε μακέτα στο email σας
  3. Δίνετε έγκριση και εκτυπώνουμε…..

……τα προσκλητήριά σας φτάνουν στο σπίτι σας όπως ακριβώς τα ζητήσατε!

Στο site του 123-mpomponieres.gr μπορείτε να βρείτε υπέροχα προσκλητήρια γάμου, βάπτισης, γαμοβάπτισης και προσκλητήρια για πάρτυ, με πολύ χαμηλές τιμές!

Μπορείτε να τα παραγγείλετε πανεύκολα, μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε στην περιγραφή του κάθε προσκλητηρίου και συγκεκριμένα στην παράγραφο που γράφει…
“Για να κάνετε παραγγελία σε προσκλητήρια μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Παραγγελίας Προσκλητηρίων δίνοντας κλικ εδώ”.

Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία που σας ζητάει η φόρμα (κείμενα και γραμματοσειρές θα βρείτε μέσα σε κάθε προσκλητήριο). Αν κάτι σας δυσκολέψει, μην ανησυχείτε. Μετά την αποστολή της φόρμας, θα σας καλέσει γραφίστρια από το τμήμα προσκλητηρίων για επιβεβαίωση, τυχόν διευκρινήσεις και για να σας ενημερώσει αναλυτικά για όλη τη διαδικασία.

Από εκεί και πέρα, όλα θα γίνονται μέσω email, το τμήμα γραφιστικής θα σας στέλνει μακέτες του προσκλητηρίου σας με ότι διορθώσεις θέλετε να κάνετε. Μόλις μείνετε απόλυτα ικανοποιημένος/η και μας δώσετε το τελικό ok, τότε θα προχωρήσουμε στην εκτύπωση των προσκλητηρίων σας.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, η εμπειρία μας μεγάλη και μέχρι τώρα έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2312318818 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00).

Σχετικοί σύνδεσμοι:

https://www.123-mpomponieres.gr/prosklitiria-gamou.html

https://www.123-mpomponieres.gr/prosklitiria-vaptisis.html