Τηλ. παραγγελίες:
231.231.88.18
Κλικ εδώ για αποστολή μηνύματος

 
Επιλέξτε από το οριζόντιο ή από
το κάθετο μενού

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΑΜΟΥ ΔΙΠΤΥΧΟ ΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ - ΚΩΔ:D358-TH

0,65 
+

Το είδος διατίθεται ανά 1 .

Προσκλητήριο γάμου δίπτυχο. Κλείνει με κορδέλα.
Διαστάσεις: 31,8Χ20,5 cm ανοιχτό, 16x20.5 cm κλειστό
Χαρτί: οπαλίνα 300 gr
Φάκελος: χωρίς φάκελο
Η κορδέλα: σατέν διπλής όψης 25mm (περιλαμβάνεται στην τιμή).
Ελάχιστη Παραγγελία: 40 τεμάχια


Για να κάνετε παραγγελία σε προσκλητήρια μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Παραγγελίας Προσκλητηρίων δίνοντας κλικ εδώ

Επιλέξτε κείμενο, γραμματοσειρά και χρώμα γραμμάτων και γραφικών από τα διαθέσιμα που υπάρχουν δίπλα στις εικόνες και συμπληρώστε τους κωδικούς τους στη Φόρμα Παραγγελίας Προσκλητηρίων.

Αν θέλετε να μας δώσετε δικό σας κείμενο, γράψτε το με ελληνικά μικρά γράμματα και τόνους στο σχετικό πεδίο που υπάρχει στη Φόρμα Παραγγελίας Προσκλητηρίων.

Αν θα κάνετε δεξίωση και δεν θέλετε να παρευρεθούν όλοι οι καλεσμένοι σας, μπορούμε να σας τυπώσουμε το κείμενο της δεξίωσης σε όσα προσκλητήρια μας ζητήσετε και στα υπόλοιπα όχι, χωρίς επιπλέον κόστος.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας το όριο της ελάχιστης παραγγελίας που αναγράφεται παραπάνω.

Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μέσω της Φόρμας Παραγγελίας Προσκλητηρίων, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρίας μας για να συνεννοηθείτε για όλες τις λεπτομέρειες.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΤΑΣ ΣΑΣ
Λόγω του ότι τα προσκλητήρια δημιουργούνται κατόπιν παραγγελίας με τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι απαραίτητη η προκαταβολή του 50% από το συνολικό ποσό της παραγγελίας. Μετά την κατάθεση της προκαταβολής, εμείς θα δημιουργήσουμε το δικό σας δοκίμιο και θα σας το στείλουμε στο mail σας. Εσείς πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά το δοκίμιο και να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλαγές ή διορθώσεις που θέλετε να κάνουμε. Στην περίπτωση αυτή θα σας στείλουμε νέο δοκίμιο μέχρι να μας δώσετε την τελική σας έγκριση. Μετά την έγκρισή σας, θα προχωρήσουμε στην εκτύπωση και στην παράδοση των προσκλητηρίων στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Η αποστολή δοκιμίων μέχρι και την τελική έγκριση παρέχεται δωρεάν.

ΚΟΣΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
Στην τιμή των προσκλητηρίων δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος της εκτύπωσης των κειμένων, το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:
- Από 1 έως 300 τεμάχια, το εκτυπωτικό κόστος είναι 25,00 € για όλα τα προσκλητήρια.
- Από 300 τεμάχια και πάνω, το εκτυπωτικό κόστος είναι 25,00 € μέχρι τα 300 τεμάχια συν 0,12 λεπτά για κάθε επιπλέον τεμάχιο μετά τα 300.
- Αν θελήσετε να γίνει εκτύπωση στον φάκελο ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο εξωτερικά ή πίσω από το προσκλητήριο, το εκτυπωτικό κόστος είναι επιπλέον 0,12 λεπτά για κάθε προσκλητήριο.

ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗΣ
Για καρτελάκια δεξίωσης με laser εκτύπωση, το κόστος είναι 0,15 λεπτά για το κάθε καρτελάκι + 25,00 € κόστος εκτύπωσης ανά πλευρά μέχρι 500 τεμάχια.

ΚΟΣΤΗ ΦΑΚΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
Στην τιμή των προσκλητηρίων δεν συμπεριλαμβάνονται το κλείσιμο των φακέλων και η τοποθέτηση των προσκλητηρίων μέσα σ’ αυτούς.
Αν θελήσετε να κάνουμε εμείς αυτήν την εργασία, το κόστος είναι 0,35 λεπτά για κάθε τεμάχιο.

ΚΟΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
Οι κορδέλες που προτείνουμε σε κάποια προσκλητήρια και έχουν διακοσμητικό ρόλο, καθώς και άλλα διακοσμητικά στοιχεία (χάντρες, καρτελάκια, λωρίδες, μεταλλικά ή άλλα διακοσμητικά κλπ) είναι όλα προαιρετικά και δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του προσκλητηρίου. Αν σας ενδιαφέρουν και θέλετε να τα προμηθευτείτε από εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας για να συνεννοηθούμε ή επιλέξτε άλλα της αρεσκείας σας μέσα από το site μας.
Για το συγκεκριμένο προσκλητήριο:
Κορδέλες σατέν 3mm (2 χρώματα): 0,06 λεπτά/προσκλητήριο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
- Τα γραφικά που απεικονίζονται επάνω στα προσκλητήρια, εκτυπώνονται μαζί με το κείμενο (δεν προϋπάρχουν επάνω στο χαρτί).
- Τα χρώματα των γραμμάτων, των έγχρωμων χαρτιών και των κορδελών που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, ενδέχεται για τεχνικούς λόγους να έχουν κάποια μικρή απόκλιση από τα πρωτότυπα.
- Στις επανεκτυπώσεις χρεώνεται ξανά το κόστος εκτύπωσης ανεξαρτήτου ποσότητας.
- Σε ξενόγλωσσα προσκλητήρια θα πρέπει να μας στέλνετε το κείμενο γραμμένο στη Φόρμα Παραγγελίας Προσκλητηρίων ή σε αρχείο word.
- Η ακύρωση παραγγελίας μετά την σχεδίαση της μακέτας επιβαρύνεται με κόστος 20,00 €.
- Αν θελήσετε δοκιμαστική μακέτα πριν κάνετε παραγγελία , το κόστος είναι 20,00 €.
- Απλές αλλαγές στα γραφικά ενός προσκλητηρίου επιβαρύνονται με 10,00 €.
- Πολύπλοκες αλλαγές στα γραφικά ενός προσκλητηρίου επιβαρύνονται με 25,00 €
- Για το κόστος δημιουργίας εντελώς νέου προσκλητηρίου, επικοινωνήστε μαζί μας.
- Όλες οι τιμές που αναφέρονται περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Ατύπωτα: 3 – 5 εργάσιμες ημέρες (εκτός εξαιρέσεων)
Εκτυπώσεις ψηφιακές: από 5 έως 10 εργάσιμες ημέρες (από τη ημέρα έγκρισης του δοκιμίου)
Θερμοτυπίες, Ανάγλυφα και Glitter: 10 – 15 εργάσιμες ημέρες (από τη ημέρα έγκρισης του δοκιμίου)
Για επείγουσες παραδόσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να συνεννοηθούμε.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο χώρο που θα μας υποδείξετε. Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας, καθώς και για τους τρόπους πληρωμής στα μενού “Αποστολές” και “Πληρωμές”.

Για πρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα και τις ώρες που αναφέρονται στο μενού “Επικοινωνία – Διεύθυνση – Ώρες”.

Η τιμή που βλέπετε περιλαμβάνει το προσκλητήριο μαζί με την κορδέλα και τον Φ.Π.Α. Δεν περιλαμβάνεται το κόστος εκτύπωσης που αναλύεται παραπάνω.

Δείτε επίσης