Τηλεφωνικό κέντρο:
231.231.88.18
Κλικ εδώ για αποστολή μηνύματος

 
Επιλέξτε από το οριζόντιο ή από
το κάθετο μενού

ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΑ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΑΣ - ΚΩΔ:A309BL-LV

1,15 
+

Το είδος διατίθεται ανά 30 .

ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΑ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΑΣ - ΚΩΔ:A309BL-LV

Δεν περιλαμβάνονται κουφέτα.

Μπορείτε να την συνδυάσετε με το προσκλητήριο βάπτισης της ίδιας σειράς με κωδικό A309-LV καθώς και με άλλα είδη (ασορτί βιβλίο ευχών, σουπλά, σαπουνόφουσκες, ετικέτες νερού, χωνάκια, βεντάλιες κλπ).

Η ετικέτα μπορούν να σχεδιαστεί θεματικά και ασορτί με οποιοδήποτε μακέτα προσκλητηρίου βάπτισης της σειράς -LV.

Η τιμή αφορά το ένα τεμάχιο και συμπεριλαμβάνει τον ΦΠΑ.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 30τμχ.

Χρόνος αποστολής: εντός 15-20 εργάσιμων ημερών.

Παρακαλούμε δώστε έγκαιρα την παραγγελία σας 2-3 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία παράδοσης που επιθυμείτε. Λόγω παραγωγικής διαδικασίας, το χρονικό αυτό διάστημα είναι απαραίτητο για τη σωστή και έγκαιρη κατασκευή των μπομπονιέρων. Για επείγουσες περιπτώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email.

Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, μετά την καταχώρησή της θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρίας μας για να συνεννοηθείτε για τους χρωματικούς συνδυασμούς που θέλετε να έχουν οι μπομπονιέρες σας και για τυχόν άλλες διευκρινήσεις, καθώς και για να σας ενημερώσει για όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες και για τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής και για τα γενικά κόστη των αποστολών στο μενού “Αποστολές”. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής στο μενού “Πληρωμές”.

Σας ενημερώνουμε ότι τα χρώματα των προϊόντων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, ενδέχεται για τεχνικούς λόγους να έχουν κάποια μικρή απόκλιση από τα πρωτότυπα.

Η τιμή αφορά το ένα τεμάχιο και περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α.