Για παραγγελίες καλέστε μας:
231.231.88.18
Κλικ εδώ για αποστολή μηνύματος

ΣΕΤ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ SURF ME ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ - ΚΩΔ:KT1003-SURF-IA

260,00 
+

Το είδος διατίθεται ανά 1 .

ΣΕΤ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ SURF ME ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ - ΚΩΔ:KT1003-SURF-IA

Το σετ περιλαμβάνει την λαμπάδα με διακοσμητικό μαξιλαράκι surf, το παιχνιδόκουτο (διάσταση: 33x40), μικρότερο κουτί λαδιού και σετ λαδόπανα βαμβακερά.

Όλα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, με τα πιο ποιοτικά υλικά.

Παράδοση σε 10-15 ημέρες.

Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε το συγκεκριμένο είδος, μπορείτε να το παραγγείλετε είτε ηλεκτρονικά μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε τηλεφωνικά τις ώρες και τις μέρες που αναφέρονται στο μενού “Επικοινωνία – Διεύθυνση – Ώρες”.

Παρακαλούμε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, να λάβετε υπόψη σας τη συσκευασία που είναι διαθέσιμο το συγκεκριμένο είδος, καθώς και την ελάχιστη παραγγελία που αναγράφεται παραπάνω.

Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, μετά την καταχώρησή της θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρίας μας για ενημέρωση, επιβεβαίωση και τυχόν διευκρινήσεις.

Σας ενημερώνουμε ότι τα χρώματα των προϊόντων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, ενδέχεται για τεχνικούς λόγους να έχουν κάποια μικρή απόκλιση από τα πρωτότυπα.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής και για τα γενικά κόστη των αποστολών στο μενού “Αποστολές”. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής στο μενού “Πληρωμές”.

Συνεχίστε την περιήγησή σας στο site μας για να βρείτε βαπτιστικά ρούχα, βαπτιστικά παπούτσια, προσκλητήρια, μπομπονιέρες έτοιμες αλλά και εκατοντάδες επίκαιρα υλικά για να τις φτιάξετε μόνοι σας, κουφέτα, μαρτυρικά, βιβλία ευχών, ιδέες και υλικά για στολισμούς και πολλά άλλα είδη στις φθηνότερες τιμές..

Η τιμή αφορά το 1 σετ και περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α.