ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
 

Τα άρθρα μας Τα άρθρα μας

Συμβουλές για την οργάνωση μιας βάπτισης.

10/10/2022
από 123mpomponieres 123mpomponieres

    Ήρθε η ώρα το μικρό σας αγγελούδι να βαπτιστεί!  Όση χαρά και ανυπομονησία έχετε, άλλο τόσο το άγχος όμως.

   Τι χρειάζεται μια βάπτιση; “Τι πρέπει να κάνω; Πότε πρέπει να παραγγείλω τις μπομπονιέρες; Πότε θα προλάβω να τα οργανώσω;;;”

   Σκέψεις, σκέψεις, σκέψεις και πολύ πολύ άγχος. ΣΤΟΠ!!! Σκοπός είναι να χαρείτε την ιερή αυτή στιγμή του παιδιού σας και να την απολαύσετε, όχι να αγχωθείτε και να σας βγει … ξινό!

   Ας τα βάλουμε λοιπόν, όλα, σε μια τάξη!

   Καταρχάς συζητήστε με τον σύντροφό μας και προσδιορίστε την εποχή την οποία θα γίνει η βάπτιση και ακόμη καλύτερα, αν μπορείτε, οριστικοποιήστε και την ημερομηνία.

   Νονό έχετε;;; Αν έχετε είστε μια χαρά. Αν όχι, πρέπει να βρείτε εγκαίρως. Βάπτιση χωρίς νονό γίνεται; Δε γίνεται…!

    Έτοιμοι για έρευνα αγοράς; Κάποτε έπρεπε να τρέχετε στα μαγαζιά, να ψάχνετε, να κουράζεστε… Πλέον υπάρχει στη ζωή μας στο ίντερνετ, μην το ξεχνάτε και κυρίως μην το υποτιμάτε. Τώρα όλα είναι πιο εύκολα. Πάρτε το χρόνο σας, φτιάξτε το καφεδάκι σας, καθίστε μπροστά στον υπολογιστή σας και ξεκινήστε το ψάξιμο. Αναζητήστε καταστήματα με είδη βάπτισης βάζοντας στο Google λέξεις «κλειδιά». Πατήστε, μπείτε, δείτε, ψάξτε με την ησυχία σας. Πάρτε ιδέες! (σ.σ. Λέξεις κλειδιά: Προσκλητήρια βάπτισης, μπομπονιέρες βάπτισης, στολισμός βάπτισης, πακέτο βάπτισης).

   Ιδανικά, βρείτε ένα κατάστημα που να μπορεί να σας καλύψει αν όχι σε όλα, τουλάχιστον στα περισσότερα που χρειάζεστε για όλη τη βάπτιση. Αφενός διευκολύνεστε γιατί δε θα χρειαστεί να τρέχετε σε διάφορα μαγαζιά για να κλείσετε εκκρεμότητες, αφετέρου το μυστήριό σας θα είναι οργανωμένο με κάθε λεπτομέρεια από την αρχή ως το τέλος και φυσικά θα βγει ένα ομοιόμορφο, αρμονικό αισθητικά και θεματικό (εφόσον το επιθυμείτε) αποτέλεσμα!!!  ( Το https://www.123-mpomponieres.gr/ σας καλύπτει σε όλα όσα χρειάζεστε! )

 

   Αναλυτικά τώρα, εσείς οι γονείς, καλείστε να φροντίσετε τα παρακάτω:

  • Τους καλεσμένους σας και τα προσκλητήρια που θα πρέπει να τους μοιράσετε.
  • Τις μπομπονιέρες της βάπτισης.
  • Τον στολισμό της βάπτισης και οτιδήποτε θα περιλαμβάνει το τραπέζι στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας ώστε να κεραστούν οι καλεσμένοι.
  • Αν θα ακολουθήσει γεύμα μετά τη βάπτιση κι αν ναι, την οργάνωσή του (μαγαζί, ποσότητα καλεσμένων, μενού κλπ).

      Για τις υποχρεώσεις του νονού – νονάς σας , μην ανησυχείτε καθόλου. Έχουμε φροντίσει και γι’αυτό!

Διαβάστε τα αναλυτικά όλα, εδώ:

https://www.123-mpomponieres.gr/ypoxreoseis-nonos-nona.html

 

   Συμβουλευτείτε την εξειδικευμένη ομάδα μας στο κομμάτι της οργάνωσης και των στολισμών, επιτρέψτε τους να σας δώσουν ιδέες, να σας παρουσιάσουν θέματα, αφεθείτε στα χέρια τους για ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα όπως ακριβώς το ονειρευτήκατε!

   Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό, από επαγγελματίες διακοσμητές και από ταλαντούχους δημιουργούς. Η εμπειρία ετών, η βαθιά γνώση για το αντικείμενό μας, η δημιουργικότητα και το ταλέντο που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν να αναλάβουμε και να ολοκληρώσουμε με καλαισθησία, με συνέπεια και μεγάλη επιτυχία τη διοργάνωση του γάμου σας ή της βάπτισης του μωρού σας, κατανοώντας τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που βιώνουμε.

   Είμαστε εδώ για εσάς και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε την ιδιαίτερη αυτή μέρα! Με το καλό λοιπόν!