ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
 

Τα άρθρα μας Τα άρθρα μας

Υπέροχα θέματα γάμου και μοναδικές ιδέες στολισμού

18/08/2022
από 123mpomponieres 123mpomponieres
Υπέροχα θέματα γάμου και μοναδικές ιδέες στολισμού
Αρκετός κόσμος στις μέρες μας επιλέγει κάποια θεματολογία τόσο για τον γάμο του όσο και για τον στολισμό της δεξίωσης.  Τα θέματα γάμου μπορεί να είναι εμπνευσμένα από κάποια  προσωπική εμπειρία, ή να βασίζεται σε κάποιο συγκεκριμένο συνδυασμό χρωμάτων.

Προκειμένου λοιπόν να επιλέξετε και εσείς την κατάλληλη θεματολογία για τον δικό σας γάμο, στο σημερινό μας άρθρο ετοιμάσαμε διάφορα θέματα και ιδέες στολισμού γάμου για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας προτιμήσεις.

Από πού μπορεί να  εμπνευστεί ένα θέμα γάμου;

themata-gamou

Όπως προαναφέραμε, τα θέματα γάμου συνήθως εμπνέονται από διάφορες στιγμές της ζωής σας. Άλλωστε την ημέρα αυτή, θέλετε όσο το δυνατόν περισσότερο, να δημιουργήσετε ένα γνώριμο κλίμα που θα σας φέρει στο μυαλό όμορφες αναμνήσεις με τον σύντροφό σας.

Μια πολύ έξυπνη επιλογή, είναι να σχεδιάσετε τον γάμο σας βάση των ταξιδιών που έχετε κάνει με τον σύντροφό σας. Επιλέξτε τα πιο συμβολικά για εσάς μέρη και εντάξτε τα στον στολισμό του γάμου και της δεξίωσης. Μια πρωτότυπη πρόταση μάλιστα θα ήταν κάθε τραπέζι της δεξίωσης να αντιπροσωπεύει και έναν συγκεκριμένο προορισμό.

Εάν πάλι δεν είστε λάτρεις των ταξιδιών, μπορείτε να επιλέξετε κάποια αγαπημένη σας συνήθεια, σαν πηγή έμπνευσης για τον στολισμό του γάμου σας. Η συνήθεια αυτή μπορεί να είναι το οτιδήποτε. Από την παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών και ταινιών μέχρι κάποιο χόμπι που ασχολείστε ως ζευγάρι με τον σύντροφό σας. Έτσι, ο γάμος σας θα αποκτήσει όχι μόνο ένα πρωτότυπο θέμα, αλλά θα είναι και πιο αντιπροσωπευτικός προς τον χαρακτήρα σας. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για την δική σας ημέρα και θα πρέπει να την απολαύσετε στο μέγιστο.

Θέματα γάμου και ιδέες στολισμού βάση χρωμάτων

color-wedding

Τα χρώματα αποτελούν μια μορφή επικοινωνίας και συνδέονται άμεσα με την ψυχολογία και την διάθεση ενός ανθρώπου. Η  επιλογή μιας θεματολογίας γάμου βάση συγκεκριμένου χρώματος αποτελεί επίσης μια δημοφιλή τάση στις μέρες μας. Τα πιο δημοφιλή color trends σε έναν γάμο είναι:

  • Απαλό Μπλε. Μια απόχρωση που αντιπροσωπεύει το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας και προσδίδει μια ηρεμία και χαλάρωση σε έναν γάμο. Είτε το επιλέξετε μόνο του, είτε το συνδυάσετε με μερικές ακόμη μπλε ή λιλά αποχρώσεις, θα προσδώσει στο γάμο σας μια νότα γαλήνης και συναισθηματισμού που σίγουρα θα μείνει στις αναμνήσεις σας.
  • Πορτοκαλί. Το πορτοκαλί, σε αντίθεση με το κόκκινο που εκφράζει μια πιο έντονη διάθεση, αποτελεί ένα χρώμα που συμβολίζει την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό.
  • Κίτρινο. Το κίτρινο είναι επίσης ένα πολύ δημοφιλές χρώμα σε θέματα γάμου, αφού εκφράζει την περιπέτεια, την σοφία και την χαρά. Είναι ένα χρώμα που συνδέεται με το φως το ήλιου, κάτι φυσικά που το κάνει μια πολύ δυνατή απόχρωση.
  • Μέντα. Το χρώμα της μέντας είναι μια υπέροχη απόχρωση με ολοένα και περισσότερη ζήτηση από τους λάτρεις των color trends. Πρόκειται για την τελευταία τάση της μόδας σε στολισμούς γάμου και συνδέεται με την ισορροπία, την αρμονία και την ελπίδα.