Τηλ. παραγγελίες:
231.231.88.18
Κλικ εδώ για αποστολή μηνύματος

 
Επιλέξτε από το οριζόντιο ή από
το κάθετο μενού

Τραπεζομάντηλο Ιππότη - ΚΩΔ:45-0964-JP

13,31 
+

Το είδος διατίθεται ανά 1 .

Τραπεζομάντηλο Ιππότη - ΚΩΔ:45-0964-JP

Τραπεζομάντηλο με θέμα Ιππότη
Ένας πολύ καλός τρόπος για να διακοσμήσετε το τραπέζι των Ιπποτών. Αυτό το πολύχρωμο τραπεζομάντηλο είναι διακοσμημένο με μια σειρά από ιππότες μέσα στις πανοπλίες κρατώντας τα όπλα τους στις επάλξεις του κάστρου.
Ανακαλύψτε και συνδυάστε όλη την πλούσια συλλογή με θέμα τους Ιππότες σε ποτήρια, πιάτα, καλαμάκια, χαρτοπετσέτες, τραπεζομάντηλα, Confetti, Cupake Stand .
Τίποτα δεν θα περάσει απαρατήρητο!! Ένας για όλους και όλοι για έναν!
Διαστάσεις: 1,4x2,6m

Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε το συγκεκριμένο είδος, μπορείτε να το παραγγείλετε είτε ηλεκτρονικά μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε τηλεφωνικά τις ώρες και τις μέρες που αναφέρονται στο μενού “Επικοινωνία – Διεύθυνση – Ώρες”.

Παρακαλούμε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, να λάβετε υπόψη σας τη συσκευασία που είναι διαθέσιμο το συγκεκριμένο είδος, καθώς και την ελάχιστη παραγγελία (εάν αναγράφεται παραπάνω).

Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, μετά την καταχώρησή της θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρίας μας για ενημέρωση, επιβεβαίωση και τυχόν διευκρινήσεις.

Σας ενημερώνουμε ότι τα χρώματα των προϊόντων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, ενδέχεται για τεχνικούς λόγους να έχουν κάποια μικρή απόκλιση από τα πρωτότυπα.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής και για τα γενικά κόστη των αποστολών στο μενού “Αποστολές”. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής στο μενού “Πληρωμές”.

Συνεχίστε την περιήγησή σας στο site μας για να βρείτε, στις φθηνότερες τιμές, τα πιο επίκαιρα υλικά, προϊόντα και ιδέες για γάμο και βάπτιση ή για οποιαδήποτε άλλη κατασκευή θέλετε.

Η τιμή αφορά το 1 τεμάχιο και περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α.