Τηλεφωνικό κέντρο:
231.231.88.18
Κλικ εδώ για αποστολή μηνύματος

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ - ΚΩΔ:MPO-1510

1,60 
+

Το είδος διατίθεται ανά 20 .

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ - ΚΩΔ:MPO-1510

Η μπομπονιέρα αποτελείται από χάρτινη πυραμίδα με εκτύπωση σε όλες τις πλευρές της με σχέδιο ζωάκια της ζούκλας. Στην πυραμίδα μπορεί να εκτυπωθεί κατόπιν συννενόησης και το όνομα του μικρού σας ή και η ημερομηνία της βάφτισής σας.

Περιέχει 5 λευκά κουφέτα αμυγδάλου μέσα σε τούλι περιτύλιξης. Μπορούμε στην ίδια τιμή να αντικαταστήσουμε τα παραπάνω κουφέτα με 7 κουφέτα σοκολάτας πικολίνο.

Διαστάσεις: ύψος 10 εκατοστά και 6,5x 6,5 εκατ. βάση

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 20 τμχ.

Μπορεί να συνδυασθεί με το ασορτί προσκλητήριο βάπτισης με κωδικό VD131-TH.

Στην μπομπονιέρα μπορεί να εκτυπωθεί θεματικά και να προσαρμοστεί οποιαδήποτε μακέτα από τα προσκλητήρια βάπτισης της σειράς "ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ σειρά -TH".

Η τιμή αφορά την μία ολοκληρωμένη μπομπονιέρα μαζί με τα κουφέτα και συμπεριλαμβάνει τον ΦΠΑ.

Για ακόμα φθηνότερη τιμή, μπορείτε να επιλέξετε να κατασκευάσετε μόνοι σας τις μπομπονιέρες σας, ζητώντας μας να σας στείλουμε μόνο τα υλικά που θα χρειαστείτε μαζί με ένα έτοιμο δείγμα.

Παρακαλούμε δώστε έγκαιρα την παραγγελία σας 2-3 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία παράδοσης που επιθυμείτε. Λόγω παραγωγικής διαδικασίας, το χρονικό αυτό διάστημα είναι απαραίτητο για τη σωστή και έγκαιρη κατασκευή των μπομπονιέρων. Για επείγουσες περιπτώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email.

Για να κάνετε παραγγελία σε μπομπονιέρες μπορείτε είτε να κάνετε ηλεκτρονικό καλάθι ή να μας δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά τις ώρες και τις μέρες που αναφέρονται στο μενού “Επικοινωνία – Διεύθυνση – Ώρες”.

Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, μετά την καταχώρησή της θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρίας μας για να συνεννοηθείτε για τους χρωματικούς συνδυασμούς που θέλετε να έχουν οι μπομπονιέρες σας και για τυχόν άλλες διευκρινήσεις, καθώς και για να σας ενημερώσει για όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες και για τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής και για τα γενικά κόστη των αποστολών στο μενού “Αποστολές”. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής στο μενού “Πληρωμές”.

Σας ενημερώνουμε ότι τα χρώματα των προϊόντων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, ενδέχεται για τεχνικούς λόγους να έχουν κάποια μικρή απόκλιση από τα πρωτότυπα.

Η τιμή αφορά τη μία ολοκληρωμένη μπομπονιέρα μαζί με τα κουφέτα και περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α.

Σε παραγγελίες άνω των 50 μπομπονιέρων παρέχουμε δωρεάν κουτί για την τοποθέτηση και το μοίρασμα τους.