ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
 

Χαρακτηριστικά κουφέτων Χατζηγιαννάκη

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΦΕΤΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ

- Προϊόν που παράγεται στην Ελλάδα από την Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη στις εγκαταστάσεις στον Πειραιά, έτσι παραδίδεται πάντα φρέσκο «από την παραγωγή στην κατανάλωση»! Το εργοστάσιο με συνολική έκταση 2300τμ διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων που παράγουμε, ενώ λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για την ασφάλεια των τροφίμων. Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο παράγονται, συσκευάζονται και φυλάσσονται τα προϊόντα μας. Από εδώ αναχωρούν προς τον τελικό προορισμό τους.Το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης επίσης στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Καλοχωρίου. Καλύπτοντας μια έκταση 1000τμ, το εργοστάσιο λειτουργεί ως παραγωγική μονάδα σοκολάτας, η οποία στη συνέχεια χρησιμοποιείται ως πυρήνας για τα προϊόντα μας.


 

- Επιλέγουμε Α’ Ύλες υψηλών προδιαγραφών από όλο τον κόσμο με σκοπό την παραγωγή ενός ποιοτικού κουφέτου που διακρίνεται:
1. για τη λευκότητά του ως αποτέλεσμα της επιλογής ζάχαρης Ευρωπαϊκής προέλευσης.
2. για τον ολόκληρο καβουρδισμένο καρπό μεγάλου μεγέθους, που σε συνδυασμό με μια λεπτή στρώση ζάχαρης μας χαρίζει μια γευστική αρμονία.
3. για την πραγματική σοκολάτα (υγείας, γάλακτος & λευκή) χωρίς πρόσθετα φυτικά λιπαρά.

- Υιοθετώντας αυστηρή πολιτική στην επιλογή Β’ Υλών & ιδιαίτερα των χρωστικών, χρησιμοποιούμε, εδώ και χρόνια, ουσίες μη επιβλαβείς για την ευαίσθητη ομάδα των παιδιών.

- Πραγματοποιούμε επισταμένη διαλογή των καρπών καθώς & του τελικού προϊόντος με σκοπό την άριστη εμφάνιση & ομοιομορφία του κουφέτου.

- Ο προδιαγεγραμμένος αριθμός των τεμαχίων ανά κιλό κουφέτου ελέγχεται με αυστηρότητα και χωρίς έκπτωση στα ποιοτικά του χαρακτηριστικά (δηλαδή, επίτευξη των τμχ/κιλό με χρήση καρπών μικρού μεγέθους, όπως σε προϊόντα χαμηλών προδιαγραφών).

- Το κουφέτο μας έχει ξεχωρίσει & διακριθεί σε παγκόσμιους διαγωνισμούς για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του (τόσο για τη γεύση, τη ποιότητα όσο και για τη καινοτομία τους).


 

- Ευελιξία στη συσκευασία καθώς συσκευάζεται σε κουτί 4kg (χαμηλό κόστος για μεγάλη ποσότητα του ίδιου προϊόντος) αλλά & σε κουτί 1kg (για τη ευχέρεια επιλογής του καταναλωτή διαφορετικών τύπων κουφέτου) πάντα σε αρχική συσκευασία Χατζηγιαννάκη με πλήρη επισήμανση (συστατικά, ημερομηνία ανάλωσης, ποσότητα, θρεπτικά στοιχεία κ.α.)

- Η πολυετής εμπειρία (από το 1950) & η άριστη τεχνογνωσία έχουν ως αποτέλεσμα το κουφέτο μας να διακρίνεται & να ξεχωρίζει έναντι του ανταγωνισμού για τη λεία & κομψή εμφάνισή του “…επειδή η επικάλυψη είναι τέχνη.”

Πελάτες στο εξωτερικό έχουν εμπιστευτεί την εταιρία μας με αποτέλεσμα το κουφέτο μας να εξάγεται σε περισσότερες από 20 χώρες & κυρίως σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης (μικρά σημεία λιανικής ή & μεγάλα πολυκαταστήματα όπως τα Harrods στο Λονδίνο).

Είμαστε υπερήφανοι που παράγουμε ποιοτικό κουφέτο στη χώρα μας,προσφέροντας εργασία σε περισσότερους από 50 ανθρώπους. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ελληνικής αγοράς όχι απλά γιατί είμαστε μια ελληνική εταιρία αλλά γιατί είμαστε πιστοί στις αρχές μας, όπως ποιότητα, παράδοση & καινοτομία.


 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ:

Στην περίπτωση που επιλέξετε κουφέτα Χατζηγιαννάκη, να ζητάτε από το κατάστημα που θα σας τα προμηθεύσει Δελτίο Παραγγελίας στο οποίο να αναγράφεται η φράση «ΚΟΥΦΕΤΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ» καθώς και το είδος κουφέτου που επιθυμείτε για τις μπομπονιέρες σας.


ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΣ

Η ελληνική παράδοση σέβεται το μάστορα, τον άνθρωπο που με το μεράκι και την εμπειρία του δημιουργεί μικρά αριστουργήματα. Στην περίπτωσή μας… γευστικά. Οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται με τη διεθνή βράβευση των προϊόντων μας…

 


 

2015 Βράβευση ως National Champion στην κατηγορία «Επικέντρωση στον Πελάτη».

European Business Awards 2014/15

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη επιλέχθηκε ως μία από τους 60 National Champions των φετινών European Business Awards 2014-2015 sponsored by RSM και βραβεύτηκε στην κατηγορία «Επικέντρωση στον Πελάτη»! Στα φετινά βραβεία έλαβαν μέρος 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης. Το σύνολο των φετινών National Champions ήταν 706, από τους οποίους οι 60 ήταν Ελληνικές επιχειρήσεις.


 

2015 Νέα προϊόντα, νέα αστέρια γευσιγνωσίας.

ITQI Awards – Βραβεία 2015

Ο οργανισμός ITQI βραβεύει δύο ακόμα προϊόντα μας. Ένα αστέρι γευσιγνωσίας για το νέο Bότσαλο Ρόδος και τρία αστέρια για το Together Stracciatella.

2013 Βραβείο Καινοτομίας – Ελιές Αμυγδάλου με Stevia

Η νέα κατηγορία προϊόντων “ελιές με stevia”, Ελιά Αμυγδάλου Υγείας με Stevia, με ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο με επικάλυψη σοκολάτας με γλυκαντικά (γλυκοζίτες στεβιόλης) & Ελιά Αμυγδάλου Γάλακτος με Stevia, ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος με γλυκαντικά (γλυκοζίτες στεβιόλης) κατέκτησαν τη διάκριση Top Innovation Products στη διεθνή έκθεση ζαχαρωδών ISM 2013, που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Κολωνία της Γερμανίας.

 


2012 Διακρίσεις για τις νέες μας συσκευασίες.

  • Αργυρό Βραβείο- European Design Awards 2012 (Packaging Food & Beverages). (Eλσίνκι, Φινλανδία)
  • Χρυσό Βραβείο- Dieline Package Design Awards 2012 (Confections, Desserts, Pastry, Chocolate, Candy, Sweets). (Βοστώνη, Αμερική)
  • Χρυσό Βραβείο- Ermis Awards 2012 (Αθήνα, Ελλάδα)
  • Βραβείο– Red dot award 2012 (Communication Design) (Βερολίνο, Γερμανία)
  • Χρυσό Βραβείο – Pentawards 2012 (Παρίσι, Γαλλία)
  • Βραβείο – iF design award 2012 – Packaging design (Μόναχο, Γερμανία)

 


 

2011 Δύο αστέρια γευσιγνωσίας για το κουφέτο Bijoux Supreme.

ITQI Awards – Βραβεία 2011

Τo προϊόν BIJOUX »SUPREME» 70% κατέκτησε βραβείο με τη διάκριση των δύο αστέρων, από τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό τροφίμων μέσω του Οργανισμού ITQI (International Taste & Quality Institute) που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο τον Μάρτιο του 2011.


 

2009 Νέα αστέρια γευσιγνωσίας για τις ελιές μας.

ITQI Awards – Βραβεία 2009

  • Ένα αστέρι για την Ελιά Αμυγδάλου Supreme.
  • Ένα αστέρι για την Ελιά Φουντούκι Γάλακτος.
  • Δύο αστέρια για την Ελιά Αμυγδάλου Γάλακτος Κανέλα.

2008 Νέα αστέρια γευσιγνωσίας από τον οργανισμό ITQI.

ITQI Awards – Βραβεία 2008

Τιμώμενα αυτή τη φορά τα κουφέτα Velvet Almond Avola, με τρία αστέρια και το Choco Almond Classic, με δύο αστέρια.
Τα προϊόντα ΚΟΥΦΕΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Νο8 (VELVET ALMOND ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ) & CHOCO ALMOND κατέκτησαν τα βραβεία με την ανώτατη διάκριση των τριών και δύο αστέρων αντίστοιχα από τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό τροφίμων μέσω του Οργανισμού ITQI (International Taste & Quality Institute) που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο τον Μάρτιο του 2008 και η απονομή αυτών έλαβε μέρος την Πέμπτη 29/05/2008 στις Βρυξέλλες.


 

2008 Το Υπουργείο Ανάπτυξης μας τιμά με το «Εθνικό Βραβείο Επιχειρηματικής Αρίστευσης».

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη Α.Ε. κατέκτησε το Εθνικό Βραβείο Επιχειρηματικής Αρίστευσης ανάμεσα σε πλήθος εταιριών μέσω του θεσμού «ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΥΣΗΣ» που πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης, την Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και την Διεύθυνση Πολιτικής Ποιότητας.

2007 Τρία αστέρια γευσιγνωσίας για το κουφέτο μας Choco Almond γεύση Καρύδα από τον οργανισμό ITQI.

ITQI Awards – Βραβεία 2007

To Choco Almond καρύδα κατέκτησε το βραβείο τριών αστέρων, Superior Award 2007!
O διαγωνισμός διεξάχθηκε από τον διεθνή οργανισμό: International Taste & Quality Institute (www.itqi.org) που αποτελείται από Σεφ και Γευσιγνώστες που κρίνουν και επιβραβεύουν τα τρόφιμα – γλυκίσματα και τα ποτά ανώτερης γεύσης. Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες την 1η Ιουνίου 2007 από τον οργανισμό International Taste and Quality Institute.


 

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

2004 Λαμβάνουμε πιστοποίηση για το σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO9001:2000 και πιστοποίηση για το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων σύμφωνα με το εθνικό πρότυπο ΕΛΟΤ 1416 (HACCP).

2009 Λαμβάνουμε πιστοποίηση για το σύστημα ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO22000:2005

2010 Λαμβάνουμε πιστοποίηση για το σύστημα ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO9001:2008.

2010 Λαμβάνουμε πιστοποίηση «Strongest Company in Greece» από το όμιλο ICAP καθώς και
πιστοποίηση Climate από τη γερμανική εταιρεία Ανακύκλωσης, Περιβαλλοντικής Προστασίας, Βιώσιμης Ανάπτυξης & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Der grüne punkt».


 

2011 Λαμβάνουμε πιστοποίηση «Strongest Company in Greece» από τον όμιλο ICAP, καθώς και
πιστοποίηση «Ἀιέν Ἀριστεύειν» του εθνικού προγράμματος της ΕΕΔΕ, για την «Υιοθέτηση Αρχών Επιχειρηματικής Αριστείας».

2011 Λαμβάνουμε πιστοποίηση «Committed to Excellence – Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία» του Διεθνούς προγράμματος του EFQM «LevelsofExcellence».

2015 Λαμβάνουμε πιστοποίηση κατά το πρότυπο BRC Global Standards (version 6), με βαθμό Α.

2015 Ανανεώνουμε τις πιστοποιήσεις μας για τα συστήματα Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων κατά τα πρότυπα ISO 9001:2008 & ISO 22000:2005.