ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
 

Οι Αξίες μας

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Πεποίθησή μας είναι ότι κερδίζουμε μαζί με τους πελάτες μας. Αυτοί είναι στην καρδιά όλων όσων κάνουμε. Σεβόμαστε τις επιθυμίες τους, τις αξιολογούμε προσεκτικά και προτείνουμε λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους, χωρίς να ανατρέπουμε τους οικονομικούς ή χρονικούς μας προγραμματισμούς και χωρίς να περικόπτονται τα ποιοτικά μας χαρακτηριστικά. Προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

 ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 

Σε κάθε δραστηριότητά μας λειτουργούμε με ακεραιότητα, βαθύ αίσθημα ευθύνης, εντιμότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και την εταιρία μας. Ενεργούμε με ευθύτητα, ακεραιότητα κι εμπιστοσύνη. Ζητάμε βοήθεια, παραδεχόμαστε και αποκαθιστούμε τα τυχόν λάθη μας.

Σκεφτόμαστε τις επιπτώσεις που θα έχουν οι ενέργειές μας στους άλλους, εντός και εκτός της εταιρείας μας, τώρα και στο μέλλον. Πρόθεσή μας είναι το όνομά μας να αποτελεί διαχρονικά εγγύηση για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Γι’ αυτό τηρούμε τις δεσμεύσεις μας, φροντίζουμε να υπάρχει συνέπεια, πλήρης διαφάνεια και να λέγεται η αλήθεια ακόμη κι αν αυτό είναι δύσκολο. 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Το πολυτιμότερο θεμέλιο της επιχείρησής μας είναι η φήμη και η αξιοπιστία της. Αναλαμβάνουμε προσωπικά την ευθύνη για την επίτευξη των στόχων μας και υλοποιούμε αυτό που λέμε ότι θα κάνουμε.

Αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση των εργασιών που μας ανατίθενται με υπευθυνότητα. Όλοι μας και ο καθένας χωριστά είμαστε υπόλογοι για τη διατήρηση άψογης, δίκαιης και έντιμης συμπεριφοράς κατά την άσκηση των καθηκόντων μας, σεβόμενοι τους πελάτες, τους συναδέρφους μας  και τους πόρους της εταιρείας. Αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις των πελατών μας σαν να είναι δικές μας και ενδιαφερόμαστε για το πώς το έργο μας μπορεί να επηρεάσει την εταιρία μας.

ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ

Πιστεύουμε ότι η αποτελεσματικότητα και η δημιουργικότητα ανθεί όταν οι άνθρωποι συνυπάρχουν σε μια ομάδα. Οι διαφορετικές ιδέες και προοπτικές που προκύπτουν από κάθε μέλος της, γεννούν πιο αποτελεσματικές λύσεις, προσθέτουν μοναδική αξία, αυξάνουν τη γνώση και ανοίγουν νέες προοπτικές σκέψης.

Γι’ αυτό πιστεύουμε στη δύναμη της ομάδας στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας, αλληλοστηριζόμαστε και αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο με σεβασμό, ανεξάρτητα από τη θέση μας. Ενεργούμε με επαγγελματισμό και επιτυγχάνουμε τους σκοπούς μας με ταπεινοφροσύνη. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με κοινό στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας και την ανάπτυξη τη δική μας και της εταιρείας μας. Μέσω της ειλικρινούς συνεργασίας, συνδυάζουμε ιδανικά τις ατομικές μας δεξιότητες και κάνουμε τη διαφορά ως εταιρία.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η αφοσίωσή μας στη δουλειά μας, η έντονη περιέργειά μας, το ανοιχτό μυαλό μας, η δεκτικότητά μας σε νέες ιδέες, η διάθεσή μας για πειραματισμό, η προθυμία μας να αναλάβουμε δύσκολα εγχειρήματα, η διαίσθησή μας, η φαντασία μας και η υψηλή αισθητική μας, μας οδηγούν να παράγουμε ιδέες, να βρίσκουμε εναλλακτικές λύσεις, να αναπτύσσουμε καινοτόμες διαδικασίες, να ανακαλύπτουμε πρωτότυπα και χρήσιμα είδη και να δημιουργούμε καλαίσθητα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής αξίας, με στόχο τη απόλυτη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας.

ΑΡΙΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Θέτουμε υψηλούς στόχους, επιδιώκουμε και προάγουμε την ανάπτυξη σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο κι αυτό μας οδηγεί σε νέα επίπεδα επαγγελματισμού. Πιστεύουμε κι επενδύουμε στη συνεχή βελτίωσή μας, μελετώντας προσεκτικά τα αποτελέσματα και φροντίζοντας να μη διακυβεύεται ποτέ η ακεραιότητά μας και ο σεβασμός προς τον άνθρωπο.  Προκαλούμε τους εαυτούς μας να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών μας, προσπαθώντας να υπερβούμε τους στόχους μας. Ακούμε, έχουμε τη φυσική περιέργεια να μαθαίνουμε και επενδύουμε στη γνώση.

ΥΠΕΡΟΧΗ

Κάθε δραστηριότητα μας κατευθύνεται από το μεγάλο πάθος μας για υπεροχή και την ακλόνητη δέσμευσή μας για την προσφορά των καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας. Επιδιώκουμε πάντα να ξεχωρίζουμε σε οτιδήποτε κάνουμε. Γι’ αυτό λειτουργούμε γρήγορα, ευέλικτα και αποτελεσματικά, για να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις των καιρών. Δημιουργούμε τις τάσεις και οδηγούμε τις εξελίξεις. Είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ:

  • Να έχουμε πάθος για τους πελάτες μας!
  • Να είμαστε ακέραιοι, έντιμοι και ειλικρινείς!
  • Να λειτουργούμε υπεύθυνα!
  • Να δουλεύουμε ομαδικά!
  • Να πετυχαίνουμε τους στόχους μας!
  • Να δημιουργούμε πετυχημένα και καινοτόμα προϊόντα!
  • Να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να αριστεύουμε!
  • Να έχουμε υπεροχή και δύναμη!