ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
 

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του γάμου, της βάπτισης, των πάρτι και των υλικών για δημιουργικές κατασκευές. Η ενασχόλησή μας από το 1999 με τη διακόσμηση και τις χειροποίητες κατασκευές και η αγάπη και το ταλέντο μας για το αντικείμενο, μας οδήγησαν το 2010 στην ίδρυση της ιστοσελίδας μας www.123-mpomponieres.gr και στη δυναμική μας παρουσία και καταξίωση στο χώρο του γάμου και της βάπτισης.

Φτάσαμε να είμαστε σήμερα μια ομάδα 20 έμπειρων ανθρώπων, πρόθυμοι όλοι να υπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό, άρτια εκπαιδευμένο και πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας. Η εμπειρία ετών, η βαθιά γνώση για τα αντικείμενά μας, η δημιουργικότητα και το νοιάξιμο για τους πελάτες μας, μας επιτρέπουν να σας παρέχουμε με καλαισθησία, με ευγένεια, με συνέπεια και με πολύ καλές τιμές όλα όσα χρειάζεστε για το γάμο σας, τη βάπτισης του μωρού σας, το πάρτι σας και τις δημιουργικές σας κατασκευές.

Ποιον υπηρετούμε
Υπηρετούμε εσάς που αποφασίσατε να παντρευτείτε, εσάς που ήρθε η ώρα να βαπτίσετε το μωρό σας, εσάς που αποφασίσατε να οργανώσετε ένα όμορφο πάρτι κι εσάς που είστε δημιουργικοί και σας αρέσει να φτιάχνετε με τα χέρια σας μικρά και μεγάλα αριστουργήματα. Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, να βρείτε όλα σας ενδιαφέρουν και να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε, να σας καθοδηγήσουμε, να σας προτείνουμε και να σας προσφέρουμε τις πιο καλόγουστες και οικονομικές λύσεις για να υλοποιήσετε τις ιδέες σας.

Επιπλέον, αν σας δελεάζει η ιδέα να δημιουργήσετε μόνοι σας “τα του γάμου” σας ή “τα της βάπτισης” του παιδιού σας ή οποιαδήποτε άλλα δημιουργήματα και θέλετε να ενθουσιάσετε τους καλεσμένους σας, σας προσφέρουμε μια τεράστια ποικιλία από προσεγμένα υλικά, διαλεγμένα ένα προς ένα από επιλεγμένους προμηθευτές.

Για ποια οφέλη
Σεβόμαστε τους πελάτες μας και ικανοποιούμε απόλυτα τις ανάγκες τους με συνέπεια, παρέχοντάς τους πρωτότυπες, ιδιαίτερες και εξατομικευμένες λύσεις μέσα από μια τεράστια ποικιλία ειδών (35.000 είδη), καλαίσθητα και ποιοτικά προϊόντα, άριστες υπηρεσίες.

Οι τιμές μας, απλώς εκπληκτικές! Η βοήθεια και οι συμβουλές μας πολύτιμες!

Έμπειροι συνεργάτες μας θα ασχοληθούν μαζί σας αποκλειστικά και θα σας προτείνουν τις οικονομικότερες λύσεις, βοηθώντας σας να κάνετε τη φαντασία πραγματικότητα!

Στόχος μας είναι να κάνουμε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας. Ο ενθουσιασμός, τα συγκινητικά λόγια και τα χαμόγελα ικανοποίησης των πελατών μας σφραγίζουν κάθε χρόνο την επίτευξη του στόχου μας και μας δίνουν ώθηση για συνεχή εξέλιξη.

Είμαστε κοντά σας με σοβαρότητα και συνέπεια σε κάθε βήμα που θα μας χρειαστείτε.

Πώς είμαστε οργανωμένοι
Έχουμε οργάνωση πελατοκεντρική, συμμετοχική - ομαδική, διαφανή, πολύπλευρη, με τεχνογνωσία που υποστηρίζεται από εμπειρία και εξοπλισμό που μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών μας. Είμαστε οργανωμένοι σε τμήματα εξειδικευμένα: Διοίκηση, Λογιστήριο - Μηχανογράφηση, Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων, Τηλεφωνικό Κέντρο, Τμήμα Διεκπεραίωσης και Αποστολής Παραγγελιών, Τμήμα Γραφιστικής, Τμήμα Παραγωγής και Δημιουργίας νέων προϊόντων.

Ποια είναι η κινητήρια δύναμή μας
Κατευθυνόμαστε από τον σεβασμό και την αγάπη μας για τους πελάτες μας, από το μεγάλο πάθος μας για υπεροχή και την ακλόνητη δέσμευσή μας για την προσφορά των καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών στο χώρο των γάμων, των βαπτίσεων και των πάρτι.

Τι πιστεύουμε
- Πιστεύουμε και θεωρούμε ότι οι άνθρωποι είναι ο σπουδαιότερος πόρος μας. Τρέφουμε μια υπέρτατη αίσθηση σεβασμού και εκτίμησης για τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας. Έχουμε μια αίσθηση ομαδικότητας, κοινού σκοπού και ενότητας.

- Πιστεύουμε στην αξία των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

- Νοιώθουμε ότι η δουλειά μας είναι παιχνίδι. Κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

- Πιστεύουμε ότι μία μέρα χωρίς χαμόγελο είναι μία χαμένη μέρα.

 

Στοιχεία επιχείρησης:

Αντωνιάδου Χ. Ιωάννα

Είδη Γάμου, Βάπτισης, Πάρτι

Εθνικής Αντιστάσεως 81 - Νέα Πολιτεία - Θεσσαλονίκη - ΤΚ 56224

ΑΦΜ: 054592608

ΔΟΥ: Αμπελοκήπων [4233]

ΓΕΜΗ: 059247704000

Τηλ. 2310650551