ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
 

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του γάμου, της βάπτισης, της διακόσμησης και των χειροποίητων κατασκευών. Η ενασχόλησή μας από το 1999 με τη διακόσμηση και τις χειροποίητες κατασκευές και η αγάπη και το ταλέντο μας για το αντικείμενο, μας οδήγησαν το 2010 στην ίδρυση της ιστοσελίδας μας www.123-mpomponieres.gr και στη δυναμική μας παρουσία και καταξίωση στο χώρο του γάμου και της βάπτισης.

Φτάσαμε να είμαστε σήμερα μια ομάδα 20 έμπειρων ανθρώπων, πρόθυμοι όλοι να υπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό, από επαγγελματίες διακοσμητές και από ταλαντούχους δημιουργούς. Η εμπειρία ετών, η βαθιά γνώση για το αντικείμενό μας, η δημιουργικότητα και το ταλέντο που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν να αναλάβουμε και να ολοκληρώσουμε με καλαισθησία, με συνέπεια και μεγάλη επιτυχία τη διοργάνωση του γάμου σας ή της βάπτισης του μωρού σας, κατανοώντας τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που βιώνουμε.

Ποιον υπηρετούμε
Υπηρετούμε εσάς που αποφασίσατε να παντρευτείτε, εσάς που ήρθε η ώρα να βαπτίσετε το μωρό σας κι εσάς που είσαστε δημιουργικοί και σας αρέσει να φτιάχνετε με τα χέρια σας μικρά και μεγάλα αριστουργήματα. Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μιλήσουμε για τον γάμο σας ή για τη βάπτιση του παιδιού σας, για το στυλ που θέλετε να δώσετε, να σας ενημερώσουμε για τους στολισμούς μας, τις μπομπονιέρες μας, τα προσκλητήριά μας, τα στέφανα, τα βαπτιστικά μας πακέτα, τα ιδιαίτερα υλικά μας και να σας προτείνουμε τις πιο καλόγουστες και οικονομικές ιδέες για να υλοποιήσετε τον γάμο ή την βάπτιση των ονείρων σας.

Επιπλέον, αν σας δελεάζει η ιδέα να δημιουργήσετε μόνοι σας “τα του γάμου” σας ή “τα της βάπτισης” του παιδιού σας ή οποιαδήποτε άλλα δημιουργήματα και θέλετε να ενθουσιάσετε τους καλεσμένους σας, σας προσφέρουμε μια τεράστια ποικιλία από προσεγμένα υλικά, διαλεγμένα ένα προς ένα από επιλεγμένους προμηθευτές.

Για ποια οφέλη
Σεβόμαστε τους πελάτες μας και ικανοποιούμε απόλυτα τις ανάγκες τους με συνέπεια, παρέχοντάς τους πρωτότυπες, ιδιαίτερες και εξατομικευμένες λύσεις μέσα από μια τεράστια ποικιλία ειδών (15.000 είδη), καλαίσθητα και ποιοτικά προϊόντα, άριστες υπηρεσίες.

Οι τιμές μας, απλώς εκπληκτικές! Η βοήθεια και οι συμβουλές μας για την επιτυχία των εκδηλώσεών σας, πολύτιμες!

Έμπειροι συνεργάτες μας θα ασχοληθούν μαζί σας αποκλειστικά και θα σας προτείνουν τις οικονομικότερες λύσεις, βοηθώντας σας να κάνετε τη φαντασία πραγματικότητα!

Στόχος μας είναι να κάνουμε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας. Ο ενθουσιασμός, τα συγκινητικά λόγια και τα χαμόγελα ικανοποίησης των πελατών μας σφραγίζουν κάθε χρόνο την επίτευξη του στόχου μας και μας δίνουν ώθηση για συνεχή εξέλιξη.

Είμαστε κοντά σας με σοβαρότητα και συνέπεια σε κάθε βήμα που θα μας χρειαστείτε.

Πώς είμαστε οργανωμένοι
Έχουμε οργάνωση πελατοκεντρική, συμμετοχική - ομαδική, διαφανή, πολύπλευρη, με τεχνογνωσία που υποστηρίζεται από εμπειρία και εξοπλισμό που μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών μας. Είμαστε οργανωμένοι σε τμήματα εξειδικευμένα: Διοίκηση, Λογιστήριο - Μηχανογράφηση, Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων, Τηλεφωνικό Κέντρο, Παραγωγή, Διεκπεραίωση και Αποστολή Παραγγελιών, Τμήμα Γραφιστικής, Τμήμα Στολισμών και Τμήμα Λιανικής και Δειγματισμού.

Ποια είναι η κινητήρια δύναμή μας
Κατευθυνόμαστε από τον σεβασμό και την αγάπη μας για τους πελάτες μας, από το μεγάλο πάθος μας για υπεροχή και την ακλόνητη δέσμευσή μας για την προσφορά των καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών στο χώρο των γάμων και βαπτίσεων.

Τι πιστεύουμε
- Πιστεύουμε και θεωρούμε ότι οι άνθρωποι είναι ο σπουδαιότερος πόρος μας. Τρέφουμε μια υπέρτατη αίσθηση σεβασμού και εκτίμησης για τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας. Έχουμε μια αίσθηση ομαδικότητας, κοινού σκοπού και ενότητας.

- Πιστεύουμε στην αξία των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

- Νοιώθουμε ότι η δουλειά μας είναι παιχνίδι. Κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

- Πιστεύουμε ότι μία μέρα χωρίς χαμόγελο είναι μία χαμένη μέρα.

 

Στοιχεία επιχείρησης:

Αντωνιάδου Χ. Ιωάννα

Είδη γάμου και βάπτισης

Εθνικής Αντιστάσεως 81 - Εύοσμος - Θεσσαλονίκη - ΤΚ 56224

ΑΦΜ: 054592608

ΔΟΥ: Αμπελοκήπων [4233]

ΓΕΜΗ: 059247704000

Τηλ. 2310650551