Παραγγελίες

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

 

Δώρο τα μεταφορικά εντός Ελλάδας αν η παραγγελία σου είναι πάνω από 120€!

Παραδόσεις σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ, την ΚΥΠΡΟ και το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

 

Η ελάχιστη παραγγελία που μπορείς να κάνεις εντός Ελλάδας είναι 10 ευρώ.

Εξαιρούνται οι επαναληπτικές παραγγελίες και οι παραγγελίες που αφορούν την αποστολή δειγμάτων, οι οποίες μπορούν να είναι κάτω των 10 ευρώ.

Η ελάχιστη παραγγελία για τις χώρες του εξωτερικού είναι 30 ευρώ.

Η ελάχιστη παραγγελία στα προσκλητήρια είναι 40 τεμάχια.

Τα δωρεάν μεταφορικά προσφέρονται στις παραγγελίες εντός Ελλάδας!


ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

1) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ηλεκτρονικά μέσω του site μας με ηλεκτρονικό καλάθι.

Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.
Δεν απαιτείται δημιουργία λογαριασμού.

 • Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, τα χρώματα ή τα νούμερα (όπου υπάρχουν) και τις ποσότητες που χρειαζόσαστε, σύμφωνα με τις συσκευασίες που αναφέρονται σε κάθε είδος. Αν όντας μέσα στο καλάθι σας θελήσετε να αλλάξετε ποσότητες στα είδη που επιλέξατε, θυμηθείτε να πατήσετε το κουμπί «Επαναϋπολογισμός».
 • Προχωρήστε στο ταμείο και συμπληρώστε σωστά όλα στοιχεία σας στη γλώσσα της χώρας που βρισκόσαστε (όχι greeklish).
 • Επιλέξτε το φορολογικό παραστατικό που θέλετε (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο).
 • Αν επιλέξετε τιμολόγιο, τότε θα χρειαστεί να συμπληρώσετε αμέσως παρακάτω τα στοιχεία του τιμολογίου σας (επωνυμία, Α.Φ.Μ. κλπ.).
 • Κάντε κλικ στο «Ναι» αν θέλετε η παραγγελία σας να σταλθεί στην ίδια διεύθυνση που δηλώσατε αρχικά. Κάντε κλικ στο «Όχι», αν θέλετε η παραγγελία σας να σταλθεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που δηλώσατε αρχικά.
 • Αν κάνατε κλικ στο «Όχι», θα σας ζητηθεί αμέσως παρακάτω να συμπληρώσετε τη νέα διεύθυνση αποστολής των εμπορευμάτων.
 • Συνεχίστε και επιλέξτε τον τρόπο αποστολής.
 • Συνεχίστε και επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής.
 • Στο πεδίο «Σημειώσεις για την παράδοση / παρατηρήσεις» μπορείτε να γράψετε οποιοδήποτε μήνυμα κρίνετε ότι είναι απαραίτητο για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.
 • Δώστε κλικ - τικ, στο "Όροι Χρήσης".
 • Ολοκληρώστε την παραγγελία σας κάνοντας κλικ στο κουμπί « Αποστολή Παραγγελίας».

Αφού λάβουμε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, είτε ηλεκτρονικά στο email σας είτε τηλεφωνικά στο νούμερο που δηλώσατε, για να συνεννοηθούμε μαζί σας για την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας και για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση χρειαστεί. Στην περίπτωση που δεν θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά, μπορείτε να μας το επισημάνετε στο πεδίο των σημειώσεων.

Εάν θελήσετε να ακυρώσετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία μπορείτε να μας ενημερώσετε στο email: [email protected] ή απλώς να μας το πείτε όταν επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση.

Για τις παραγγελίες που γίνονται από το εξωτερικό, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπολογίζεται το μεταφορικό κόστος μέσα στο ηλεκτρονικό σας καλάθι. Για το κόστος αυτό θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

2) ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

Αν χρειαστείτε βοήθεια στην καταχώρηση της παραγγελίας σας, μπορείτε να μας ενημερώσετε στο email: [email protected] (σημειώστε το τηλέφωνο σας) και εμείς θα σας καλέσουμε.

3) Showroom

Μόνο με ραντεβού!

Το 123-mpomponieres.gr διατηρεί showroom στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, το οποίο λειτουργεί μόνο με προκαθορισμένα ραντεβού.

Θέλουμε να ασχοληθούμε αποκλειστικά μαζί σας, έχουμε στόχο την άριστη εξυπηρέτησή σας και σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κλείσετε το ραντεβού σας για να οργανώσουμε μαζί και να μιλήσουμε για το γάμο σας ή για τη βάπτιση του παιδιού σας, να σας ενημερώσουμε για τους στολισμούς μας, τις μπομπονιέρες μας, τα προσκλητήριά μας, τα στέφανα, τα βαπτιστικά μας πακέτα, τους ανθοστολισμούς μας και να σας προτείνουμε τις πιο καλόγουστες και οικονομικές ιδέες για να υλοποιήσετε το ιερό μυστήριο των ονείρων σας.

Αν ενδιαφερόσαστε για την αγορά ειδών πάρτυ, υλικών στολισμού, μπαλονιών, ειδών ζαχαροπλαστικής και υλικών DIY για μπομπονιέρες, κοσμήματα ή άλλες κατασκευές, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα μας και όχι μέσω του showroom.  

Επίσης, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση που δεν σας ικανοποιήσει κάποιο προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε ή να το αντικαταστήσετε (δείτε λεπτομέρειες στην ενότητα «Όροι χρήσης»).

 

 Φόρμα Ραντεβού

Δώστε κλικ εδω για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Σύντομα θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε ραντεβού. Ισχύει μόνο για ολοκληρωμένες λύσεις Γάμου ή Βάπτισης - (με στολισμό - μπομπονιέρες - προσκλητήρια - στέφανα κλπ).

Διεύθυνση Showroom

Εθνικής Αντιστάσεως 81, Νέα Πολιτεία Ευόσμου, ΤΚ 56224, Θεσσαλονίκη

 

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Λόγω του ότι η φύση των περισσότερων ειδών μας απαιτεί κάποια προετοιμασία ή επεξεργασία ή παραγωγή (κοπή, ραφή, κατασκευή, συναρμολόγηση, εκτύπωση ή στολισμό), πρέπει να γνωρίζετε ότι τα περισσότερα είδη μας δεν είναι ετοιμοπαράδοτα για να τα παραλάβετε άμεσα ή για να τα πάρετε την στιγμή της επίσκεψής σας στο κατάστημά μας. Ο χρόνος προετοιμασίας ποικίλει από 5 έως 15 περίπου εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τα είδη και σύμφωνα με τους χρόνους που απαιτούνται για την προετοιμασία τους.

Στην περίπτωση ηλεκτρονικής παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, είτε ηλεκτρονικά στο email σας είτε τηλεφωνικά στο νούμερο που δηλώσατε, για να συνεννοηθούμε μαζί σας για την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας, η οποία πάντα εξαρτάται από τα είδη που έχετε παραγγείλει.

Στην περίπτωση παραγγελίας στο showroom, τα κορίτσια της λιανικής μας θα σας ορίσουν την ημερομηνία παραλαβής σας, η οποία θα είναι στα πλαίσια των ημερών και του ωραρίου λειτουργίας του showroom.