Τηλ. παραγγελίες:
231.231.88.18
Κλικ εδώ για αποστολή μηνύματος

 
Επιλέξτε από το οριζόντιο ή από
το κάθετο μενού

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΖΙ - ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΚΑΡΟΥΖΕΛ - ΚΩΔ:MPO-04995

2,75 
+

Το είδος διατίθεται ανά 50 .

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΖΙ - ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΚΑΡΟΥΖΕΛ - ΚΩΔ:MPO-04995

Η μπομπονιέρα αποτελείται από κρεμαστό ξύλινο στρόγγυλο καρουζέλ (διάτρητο) διακοσμημένο με τρέσσες πον πον σε λευκό και γκρι και κερωμένα κορδόνια σε λευκό, γκρι και σιέλ καθώς και κομμάτι από ύφασμα πουά.

Περιλαμβάνει 3 κουφέτα σοκολάτας Bijoux σε χρώμα indigo μέσα σε τούλι περιτύλιξης.

Μπορούμε με την ίδια τιμή να αντικαταστήσουμε τα παραπάνω κουφέτα με 3 σοκολατένια λευκά (bijoux ή piccolino) ή 3 crispy πολύχρωμα.

Στην μπομπονιέρα είναι δεμένος μικρός πάπυρος (πρόσκληση), με το κείμενο της επιλογής σας.

Διάσταση πάπυρου ανοιχτού: 8εκ. φάρδος x 15εκ. ύψος.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 50τμχ.

Τιμή μπομπονιέρας χωρίς πρόσκληση: 1,65 ευρώ.

Διάσταση ξύλινου: 5,5εκ.

Ύψος μπομπονιέρας: 25εκ. (περίπου)

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε δείγμα.

Η τιμή αφορά την μία ολοκληρωμένη μπομπονιέρα μαζί με τα κουφέτα και την πρόσκληση εκτυπωμένη συμπεριλαμβάνει τον ΦΠΑ.

Για ακόμα φθηνότερη τιμή, μπορείτε να επιλέξετε να κατασκευάσετε μόνοι σας τις μπομπονιέρες σας, ζητώντας μας να σας στείλουμε μόνο τα υλικά που θα χρειαστείτε μαζί με ένα έτοιμο δείγμα.

Παρακαλούμε δώστε έγκαιρα την παραγγελία σας 2-3 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία παράδοσης που επιθυμείτε. Λόγω παραγωγικής διαδικασίας, το χρονικό αυτό διάστημα είναι απαραίτητο για τη σωστή και έγκαιρη κατασκευή των μπομπονιέρων. Για επείγουσες περιπτώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email.

Για να κάνετε παραγγελία σε μπομπονιέρες μπορείτε είτε να κάνετε ηλεκτρονικό καλάθι ή να μας δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά τις ώρες και τις μέρες που αναφέρονται στο μενού “Επικοινωνία – Διεύθυνση – Ώρες”.

Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, μετά την καταχώρησή της θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρίας μας για να συνεννοηθείτε για τους χρωματικούς συνδυασμούς που θέλετε να έχουν οι μπομπονιέρες σας και για τυχόν άλλες διευκρινήσεις, καθώς και για να σας ενημερώσει για όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες και για τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής και για τα γενικά κόστη των αποστολών στο μενού “Αποστολές”. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής στο μενού “Πληρωμές”.

Σας ενημερώνουμε ότι τα χρώματα των προϊόντων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, ενδέχεται για τεχνικούς λόγους να έχουν κάποια μικρή απόκλιση από τα πρωτότυπα.

Η τιμή αφορά τη μία ολοκληρωμένη μπομπονιέρα μαζί με τα κουφέτα και την πρόσκληση εκτυπωμένη και περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α.

Σε παραγγελίες άνω των 50 μπομπονιέρων παρέχουμε δωρεάν κουτί για την τοποθέτηση και το μοίρασμα τους.