Για παραγγελίες καλέστε μας:
231.231.88.18
Κλικ εδώ για αποστολή μηνύματος

Η φόρμα σας έχει αποσταλεί

Η φόρμα σας έχει αποσταλεί με επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε!

- Εάν η φόρμα σας είναι Φόρμα Επικοινωνίας, τα στοιχεία της έχουν μεταβιβαστεί στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, όπου εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας καλέσει ή θα σας απαντήσει μέσω email. Η κλήση μας θα γίνει από το νούμερο 2312318818 το αργότερο την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. (Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα).

- Εάν η φόρμα σας αφορούσε Ειδοποίηση Πληρωμής, τα στοιχεία της έχουν μεταβιβαστεί στο λογιστήριό μας και η παραγγελία σας προχωράει κανονικά. Την ημέρα της αποστολής του δέματός σας, θα ειδοποιηθείτε με ενημερωτικό SMS, που θα σας σταλθεί στο κινητό τηλέφωνο που έχετε δηλώσει.

- Εάν η φόρμα σας αφορούσε Παραγγελία Προσκλητηρίων, τα στοιχεία της έχουν μεταβιβαστεί στο τμήμα προσκλητηρίων, όπου γραφίστρια του τμήματός μας θα σας καλέσει προς επιβεβαίωση των στοιχείων και ενημέρωση για όλες τις σχετικές διαδικασίες. Η κλήση μας θα γίνει από το νούμερο 2312318818 το αργότερο την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. (Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα).

- Εάν η φόρμα σας αφορούσε Υποβολή Βιογραφικού, τα στοιχεία της έχουν μεταβιβαστεί στο τμήμα αξιολόγησης προσωπικού, όπου εκεί θα γίνει η αξιολόγηση των στοιχείων σας και εκπρόσωπος του τμήματος θα επικοινωνήσει μαζί σας αν χρειαστεί.

- Εάν έχετε αποστείλει Οποιαδήποτε Άλλη Φόρμα, τα στοιχεία της έχουν μεταβιβαστεί στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, όπου εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας καλέσει. Η κλήση μας θα γίνει από το νούμερο 2312318818 το αργότερο την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. (Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα).